| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-09-24 20:30:46
Temat: Mieso na hamburgery......jak zrobic kotlety na hamburgery by było dobre na dwa dni z
wyprzedzeniem, chodzi ze bym chciał z mieska mielonego jakos wysmazyc na
patelni kotleciki i np. na drugi dzień wrzucic je na grill czy ruszt i tylko
podgrzac??
Jakie mieso i jak przyprawic??
--
POZDR DaKid
BIKE RULEZ!!!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-09-24 20:35:15
Temat: Re: Mieso na hamburgery..Wez tylko mielona wolowine, jak najchudsza i bez zadnych przypraw - smakuje
najlepiej.
Monika
"dakid" <d...@w...multicon.pl> schrieb im Newsbeitrag
news:bksuuu$aku$2@SunSITE.icm.edu.pl...
> ....jak zrobic kotlety na hamburgery by było dobre na dwa dni z
> wyprzedzeniem, chodzi ze bym chciał z mieska mielonego jakos wysmazyc na
> patelni kotleciki i np. na drugi dzień wrzucic je na grill czy ruszt i
tylko
> podgrzac??
> Jakie mieso i jak przyprawic??
>
>
> --
> POZDR DaKid
>
> BIKE RULEZ!!!
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-09-25 07:23:17
Temat: Re: Mieso na hamburgery..dakid <d...@w...multicon.pl> wrote:
> ....jak zrobic kotlety na hamburgery by by"o dobre na dwa dni z
> wyprzedzeniem, chodzi ze bym chcia" z mieska mielonego jakos wysmazyc na
> patelni kotleciki i np. na drugi dzień wrzucic je na grill czy ruszt i tylko
> podgrzac??
A po co tak? Ponadto to bez sensu, hamburger powinien byc smazony lub
pieczony krotko i krwisty jak befsztyk. Odgrzewany taki nie bedzie, a
oszczednosc czasu tez zadna.
> Jakie mieso i jak przyprawic??
Wolowina. Z innego miesa to nie beda hamburgery.
Wladyslaw
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |