Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kalafior marynowany

Grupy

Szukaj w grupach

 

Kalafior marynowany

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-08-10 05:57:28

Temat: Kalafior marynowany
Od: Maciej <b...@e...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

Na 3 s?oiki po 0,5 l
1 du?y kalafior
˝ ?y?ki kwasku cytrynwego
˝ szkl. octu 6%
3 ?y?ki soli
2-3 ?u?ki cukru
?y?eczka ostrej popryki
˝ szklanki oleju
1,5 szkl. wody zagotowac z octem, pozosta?ymi przyprawami. Zdj?? z ognia
ostudzi?
wymiesza? z olejem . Tym zala? ró?yczki kalafiora. Pasteryzowa? 30min.
Mo?na dodac po ga??zce dowolnych zió?, estragon, hyzop itp.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-08-12 15:54:18

Temat: Re: Kalafior marynowany
Od: PatryCCCja <k...@s...pl> szukaj wiadomości tego autora

Maciej wrote:
>
> Na 3 s?oiki po 0,5 l
> 1 du?y kalafior
> ˝ ?y?ki kwasku cytrynwego
> ˝ szkl. octu 6%
> 3 ?y?ki soli
> 2-3 ?u?ki cukru
> ?y?eczka ostrej popryki
> ˝ szklanki oleju
> 1,5 szkl. wody zagotowac z octem, pozosta?ymi przyprawami. Zdj?? z ognia
> ostudzi?
> wymiesza? z olejem . Tym zala? ró?yczki kalafiora. Pasteryzowa? 30min.
> Mo?na dodac po ga??zce dowolnych zió?, estragon, hyzop itp.

fatalnie cos z tym kodowaniem...
ile to jest ~ ???

pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-08-12 16:52:22

Temat: Re: Kalafior marynowany
Od: Waldemar Krzok <5...@t...de> szukaj wiadomości tego autora

>
> > Na 3 s?oiki po 0,5 l
> > 1 du?y kalafior
> > ˝ ?y?ki kwasku cytrynwego
> > ˝ szkl. octu 6%
> > 3 ?y?ki soli
> > 2-3 ?u?ki cukru
> > ?y?eczka ostrej popryki
> > ˝ szklanki oleju
> > 1,5 szkl. wody zagotowac z octem, pozosta?ymi przyprawami. Zdj?? z ognia
> > ostudzi?
> > wymiesza? z olejem . Tym zala? ró?yczki kalafiora. Pasteryzowa? 30min.
> > Mo?na dodac po ga??zce dowolnych zió?, estragon, hyzop itp.
>
> fatalnie cos z tym kodowaniem...
> ile to jest ~ ???

pół, przestaw kod na 8859-1 to zobaczysz. A kodowanie rzeczywiście
historyczne

Co do ziół, dodałbym koperek. Świetnie "chodzi" z kalafiorem

Waldek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Papryka konserwowa
Slowo pozegnania
Praga-co dobrego?
Gdańsk - do spóźnialskich
Jam myśliwy

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »