Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pilke patisonowe

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pilke patisonowe

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-08-10 05:57:56

Temat: Pilke patisonowe
Od: Maciej <b...@e...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

Patisony ma?e lub wieksze z miekka jeszcze skórka pokrojone w platki.
2 z?bki czosnku
Zalewy
?y?eczka mielonej, ostrej papryki, korze? chrzanu
3 szklanki wody
200ml octu 10%
troch? kwasku cytrynowego
listek laurowy
po ?yzeczce mielonej koledry
czarnego pieprzu, 3 jagody ja?owca
?y?ka cukru
p?aska ?y?ka soli
Zalew? gotowa? 12 min i ju?.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Kalafior marynowany
Papryka konserwowa
Slowo pozegnania
Praga-co dobrego?
Gdańsk - do spóźnialskich

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »