| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-09-19 19:21:54
Temat: Kluski do gulaszuHi - pare dni temu postanowilem zrobic gulasz w/g przepisu W.L.
Wszystko szlo wspaniale do momentu robienia ciasta na kluseczki. Wladyslaw
podaje : "80 g maki, jedno jajko, sol ze skladnikow robimy ciasto bez dodatku
wody, " - niestety po wymieszaniu tych skladnikow miale sucha .skawalone make
ktora nie dala sie wyrabiac... Dodalem nastepne jajo i nastepne i
nastepne...masa byla elastyczna ale po wlozeniu do goracego gulaszu i gotowaniu
przez ok 15 minut nic nie wyplywalo... Przeciwnie male kawaleczki ciasta
skamienialy...;-)))))
Czy ja cos skopalem? Czy przepis jest niepelny...?
P.S.
Zobaczymy czy jestem calkowicie zablokowany czy to tylko moj paranoiczny ISP...
Art(Gruby)
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-09-19 19:45:06
Temat: Re: Kluski do gulaszu> Hi - pare dni temu postanowilem zrobic gulasz w/g przepisu W.L.
[...]
> Czy ja cos skopalem? Czy przepis jest niepelny...?
> P.S.
> Zobaczymy czy jestem calkowicie zablokowany czy to tylko moj paranoiczny
ISP...
No cóż. 80 g to 8 deg a nie 80 deg [dkg]. ;-))) I nie dziwota, że
skamieniały.
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-19 20:04:36
Temat: Re: Kluski do gulaszu> No cóż. 80 g to 8 deg a nie 80 deg [dkg]. ;-))) I nie dziwota, że
> skamieniały.
> pozdr. Jerzy
>
>
Oooooooops... ;-) wiedzialem ze cos nie tak...dzieki...
Art(Gruby)
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-19 20:28:10
Temat: Re: Kluski do gulaszu> > No cóż. 80 g to 8 deg a nie 80 deg [dkg]. ;-))) I nie
dziwota, że
> > skamieniały.
> > pozdr. Jerzy
> Oooooooops... ;-) wiedzialem ze cos nie tak...dzieki...
> Art(Gruby)
wuehehe :)))))) tylko kto to pozniej wcinal, a?
Castle
ubawiona ;))))))
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-19 20:47:14
Temat: Re: Kluski do gulaszu> Oooooooops... ;-) wiedzialem ze cos nie tak...dzieki...
Gulasz jest dla mnie potrawą samą w sobie, dodatki muszą być skromne bo
przeszkadzają w ... no właśnie czym?
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-19 20:50:11
Temat: Re: Kluski do gulaszuTy, przestan zmianiac adres, bo juz zupelnie nie widze, ze piszesz..
Slepcia
--
Niesz !
<j...@p...net> a écrit dans le message :
0...@n...onet.pl...
> > No cóż. 80 g to 8 deg a nie 80 deg [dkg]. ;-))) I nie dziwota, że
> > skamieniały.
> > pozdr. Jerzy
> >
> >
> Oooooooops... ;-) wiedzialem ze cos nie tak...dzieki...
>
> Art(Gruby)
>
> --
> Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-19 20:52:21
Temat: Re: Kluski do gulaszu> Ty, przestan zmianiac adres, bo juz zupelnie nie widze, ze piszesz..
Przeca pisał, że nie sam z siebie.
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-19 20:54:34
Temat: Re: Kluski do gulaszu> Ty, przestan zmianiac adres, bo juz zupelnie nie widze, ze piszesz..
>
> Slepcia
>
> --
> Niesz !
Od zeszlego tygodnia zalozyli mi tlumik na wszystkie polskie grupy...moze sie
nie podobalem jakims smutnym panom z krainy deszczowcow...???
;-)
Art(Gruby)
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-19 20:56:21
Temat: Re: Kluski do gulaszu>
> wuehehe :)))))) tylko kto to pozniej wcinal, a?
>
> Castle
> ubawiona ;))))))
>
>
Zrobilismy konkurs kto splunie dalej ... :-))))
Art(Gruby)
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-19 20:58:13
Temat: Re: Kluski do gulaszu> > Oooooooops... ;-) wiedzialem ze cos nie tak...dzieki...
> Gulasz jest dla mnie potrawą samą w sobie, dodatki muszą być skromne bo
> przeszkadzają w ... no właśnie czym?
> pozdr. Jerzy
>
>
To mial byc skromny "zageszczacz"...nie chcialem ladowac tony ziemniakow jako
ze dbam o linie...;-)))))) ( not)
Art(Gruby)
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |