Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kotleciki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Kotleciki

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-02-13 16:17:21

Temat: Kotleciki
Od: "Kuchcik" <a...@s...pl> szukaj wiadomości tego autora

Na jaką grubość trzeba ubić mięso do kotletów.
Piotrek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-02-13 18:03:05

Temat: Re: Kotleciki
Od: "Magdalena Witkowska" <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Na taką, jaką lubisz ;) I jak długo jesteś gotowy je smażyć.
Ja wolę cienkie, takie 5 mm..

A jak zamierzasz je zawijać w roladki, to już zdecydowanie polecam cienkie.

--
Pozdrawiam
Sasannka

Ps. I Ty mozesz zarobic na bizuterii
polecajac ja klientom:
http://partner.wec.com.pl/




› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

szpinak na ostro
Gdzie w Warszawie kupię dobre whisky w dobrej cenie?
Czy do plesniakow pasuje miod akacjowy?
lasania2 :)
filet ze szapragami i serem

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »