Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kuchnia/o trollu, dlugie i niezbyt ciekawe, jak sam troll

Grupy

Szukaj w grupach

 

Kuchnia/o trollu, dlugie i niezbyt ciekawe, jak sam troll

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-12-30 09:09:30

Temat: Re: Kuchnia/o trollu, dlugie i niezbyt ciekawe, jak sam troll
Od: "marcin" <m...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

ja tam dalej będę wklejał do notatnika ;)
i się nie przejmuje - jak ktoś się wdaje
w pyskówki, to chyba je lubi
anonimowy marcin


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-12-30 10:38:56

Temat: Re: Kuchnia/o trollu, dlugie i niezbyt ciekawe, jak sam troll
Od: "monia" <m...@p...com> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Evunia" <h...@n...year.pl> napisał w wiadomości
news:1jbt1tzo1dpfw$.1ll8hge60yxd9$.dlg@40tude.net...

> Mimo całej swojej niedoskonałości i nie istniejącego adresu e-mail, nie
> jestem trolem,

Wydałaś mi się od razu podejrzana ze względu na swoją kłótliwość /zob.
wątek pt." Domek z piernika"/. Monia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-12-30 10:51:13

Temat: Re: Kuchnia/o trollu, dlugie i niezbyt ciekawe, jak sam troll
Od: Evunia <h...@n...year.pl> szukaj wiadomości tego autora

Tue, 30 Dec 2003 11:38:56 +0100, na pl.rec.kuchnia, monia napisał(a):

> Wydałaś mi się od razu podejrzana ze względu na swoją kłótliwość /zob.
> wątek pt." Domek z piernika"/

Inspektor Gadżet ? :D


--
Eva Sheers

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-12-30 11:37:17

Temat: Re: Kuchnia/o trollu, dlugie i niezbyt ciekawe, jak sam troll
Od: "Magdalena W." <e...@N...interia.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Evunia" <h...@n...year.pl> napisał w wiadomości
>
> Zapewne pod adres, którego teraz używam, nie da się maila wysłać.
Pod moj takze. Wiele osob tak robi na grupach, a po co, to sama Eva napisala
w swoim poscie.

> Jeśli to jest wyznacznik trolowania, to ja protestuję.
Ja rowniez.

Pozdrawaim
Magdalena


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-12-30 17:32:01

Temat: Re: Kuchnia/o trollu, dlugie i niezbyt ciekawe, jak sam troll
Od: mskowronski <"Mskowronski"@(skasuj-to)gazeta.wroc.pl> szukaj wiadomości tego autora



Gdzies na grupie przeczytalem piekny cytat:

Dyskusja z Trolem jest jak zapasy ze swinia w blocie
ty sie ubabrzesz a swinia to lubi.
Ale te watki sa ciekawe, szczegolnie mam sentyment do tej pani
Magdaleny.
Zawsze podziwiam ludzi ktorzy deklaruja, ze noga ich tu nie postanie,
a po jakims czasie podkuliwszy ogon, wracaja jakby nigdy nic.
Niektorzy maja honor, niektorzy nie.
Dla mnie troluje i dzdzownica i Bassett sa siebie warci.
Tu powinny byc dyskusje o kuchni, a nie o jakis pierdolach.
Jesli Magda chce niech pisze o kuchni i podaje przepisy, a nie reklamuje

konkurencyjna grupe.

Zreszta, jak dla mnie niech sie nawet pozabijaja.
Ale niech do kazdego postu zalacza przepis i bedzie o.k.



Dla rozluznienia przepis na ciasteczka owsiane:

Kostka margaryny, duza lyzka kakao, szklanka cukru
jajko, platki owsiane, bakalie

Rozpuscic tluszcz, dodac kakao i cukier
gdy nieco ostygnie, ale jest jeszcze gorace rozbeltac z jajkiem
Dodac platkow owsianych az bedzie geste.
Formowac kulki pozostawic do ostygniecia.

Mozna dodac troche platkow kukurydzianych i bakali.
Sezam, orzechy, co tam sie ma.

Gdy mam depresje zawsze pomaga. Sposob jest szybki.
Polecam zacietrzewionym dyskutantom.
Wiecej cukru, mniej octu.

Pozdrawiam
Lunac












› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-12-30 18:14:28

Temat: Re: Kuchnia/o trollu, dlugie i niezbyt ciekawe, jak sam troll
Od: "Maria Maciąg" <m...@c...prv.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Stokrotka" <m...@o...pl> napisał w wiadomości
news:0969.0000035c.3ff0c277@newsgate.onet.pl...
> > Jezu i po co znów do tego wracać i to rozdmuchiwać???
> > Nie przepadam za trollami, a to co robisz Magdo, to nic innego jak
karmienie
> > trolla właśnie.
> Ależ skąd karmienie!
> To pani Bassett jest TROLLEM zaśmiecającym prk i generującym SPAM
reklamujący
> jej zdychającą z nudów prywatną grupę dyskusyjną.
> Stokrotka
> ---
> PLONKuj Bassett!

Jedno sprostowanie, jeśli można. Powyższy tekst nie ja napisałam.

Pozdrawiam, Stokrotka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-12-30 20:46:03

Temat: Re: Kuchnia/o trollu, dlugie i niezbyt ciekawe, jak sam troll
Od: "misiczka" <U...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "mskowronski" <"Mskowronski"@(skasuj-to)gazeta.wroc.pl> napisał w
wiadomości news:bsscqi$fqb$1@news.onet.pl...

> Dla mnie troluje i dzdzownica i Bassett sa siebie warci.
> Tu powinny byc dyskusje o kuchni, a nie o jakis pierdolach.
> Jesli Magda chce niech pisze o kuchni i podaje przepisy, a nie reklamuje
>
> konkurencyjna grupe.
>
> Zreszta, jak dla mnie niech sie nawet pozabijaja.
> Ale niech do kazdego postu zalacza przepis i bedzie o.k.

Brawo :)

A ja może podam przepis na moją ulubioną sałatkę.
Ogórek świeży, pomidor, sałata lodowa, czerwona cebula - pokroić w kostkę, a
cebulę w piórka.
Pierś z kurczaka też w kostkę i smażymy na oliwie. Mieszamy póki ciepłe z
połową opakowania sera feta z Mlekovity, wrzucamy do warzyw i polewamy
winegretem doprawionym ulubionymi ziołami, przyprawami i jak ktoś lubi to
bazylią świeżą. Mniam.

pozdrawiam cieplutko
misiczka z Wrocławia

--
"Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre,
ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie"
Stanisław Jerzy Lec
http://indiansummer.blog.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-12-30 21:49:06

Temat: Re: Kuchnia/o trollu, dlugie i niezbyt ciekawe, jak sam troll
Od: "walkie!" <walkie_wywal_to@to_tez_wywal_wroclaw.net.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik misiczka napisał:

> Brawo :)
>
> A ja może podam przepis na moją ulubioną sałatkę.
> Ogórek świeży, pomidor, sałata lodowa, czerwona cebula - pokroić w kostkę, a
> cebulę w piórka.
> Pierś z kurczaka też w kostkę i smażymy na oliwie. Mieszamy póki ciepłe z
> połową opakowania sera feta z Mlekovity, wrzucamy do warzyw i polewamy
> winegretem doprawionym ulubionymi ziołami, przyprawami i jak ktoś lubi to
> bazylią świeżą. Mniam.

Jak sie zachowuje feta w obecnosci cieplego kurczaka?
geez jak to zabrzmialo ;) ale niech mnie nie skasuje hehehe
a chodzilo mi czy robi sie bardzo maziasta bo ze sie robi to raczej pewne ;)

pozdrawiam równiez serdeczne z bardzo zimowego Wrocławia :)


--
* Justyna - walkie!
* http://walkie.cegla.art.pl & http://shanties.art.pl
* http://www.banana.szanty.pl/przs/grupa/index.php?act
ion=pokaz&id=25
* Nawet ząb bywa wstawiony!

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-12-30 21:56:05

Temat: Re: Kuchnia/o trollu, dlugie i niezbyt ciekawe, jak sam troll
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X> szukaj wiadomości tego autora

walkie! napisal(a):

>pozdrawiam równiez serdeczne z bardzo zimowego Wrocławia :)

A w Warszawie wczesna jesien ;--)

--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla

"Every day I make the world a little bit worse."

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-12-30 22:08:41

Temat: Re: Kuchnia/o trollu, dlugie i niezbyt ciekawe, jak sam troll
Od: "fotkom" <f...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Extra Virgine" <e...@g...SKASUJ-TO.pl> napisał w
wiadomości news:bsq7tj$b5b$1@inews.gazeta.pl...
> nudzi
> jątrzy
> i... podpuszcza
> ;-)

Trafil sie jasnowidz..... :-)
FotkoM



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ] . 3


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Błagam o rady
KUCHNIA GALICYJSKA - ktos slyszal moze ???
przekąski na sylwestrowy wieczór bez niektórych składników
Co się tutaj porobiło??
do Dżdżownicy

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »