Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news.man.poznan.pl!n
ewsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail
From: mskowronski <"Mskowronski"@(skasuj-to)gazeta.wroc.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Kuchnia/o trollu, dlugie i niezbyt ciekawe, jak sam troll
Date: Tue, 30 Dec 2003 18:32:01 +0100
Organization: news.onet.pl
Lines: 53
Sender: l...@p...onet.pl@195.117.40.195
Message-ID: <bsscqi$fqb$1@news.onet.pl>
References: <3...@o...com> <bsrfch$fra$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: 195.117.40.195
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Trace: news.onet.pl 1072805522 16203 195.117.40.195 (30 Dec 2003 17:32:02 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 30 Dec 2003 17:32:02 GMT
X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (WinNT; I)
X-Accept-Language: pl,en
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:184850
Ukryj nagłówki
Gdzies na grupie przeczytalem piekny cytat:
Dyskusja z Trolem jest jak zapasy ze swinia w blocie
ty sie ubabrzesz a swinia to lubi.
Ale te watki sa ciekawe, szczegolnie mam sentyment do tej pani
Magdaleny.
Zawsze podziwiam ludzi ktorzy deklaruja, ze noga ich tu nie postanie,
a po jakims czasie podkuliwszy ogon, wracaja jakby nigdy nic.
Niektorzy maja honor, niektorzy nie.
Dla mnie troluje i dzdzownica i Bassett sa siebie warci.
Tu powinny byc dyskusje o kuchni, a nie o jakis pierdolach.
Jesli Magda chce niech pisze o kuchni i podaje przepisy, a nie reklamuje
konkurencyjna grupe.
Zreszta, jak dla mnie niech sie nawet pozabijaja.
Ale niech do kazdego postu zalacza przepis i bedzie o.k.
Dla rozluznienia przepis na ciasteczka owsiane:
Kostka margaryny, duza lyzka kakao, szklanka cukru
jajko, platki owsiane, bakalie
Rozpuscic tluszcz, dodac kakao i cukier
gdy nieco ostygnie, ale jest jeszcze gorace rozbeltac z jajkiem
Dodac platkow owsianych az bedzie geste.
Formowac kulki pozostawic do ostygniecia.
Mozna dodac troche platkow kukurydzianych i bakali.
Sezam, orzechy, co tam sie ma.
Gdy mam depresje zawsze pomaga. Sposob jest szybki.
Polecam zacietrzewionym dyskutantom.
Wiecej cukru, mniej octu.
Pozdrawiam
Lunac
|