| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-11-14 23:35:28
Temat: Kulebiak i jego zdjecie..troche male :-)
http://www.deliaonline.com/picturelibrary/jpeg150/wi
/wi062-salmon-
coulibiac.jpg
ale zawsze milo popatrzec.
Czy robiliscie kiedys?
Moze macie jakies praktyczne uwagi co do procesu
Ja jeszcze nie ale moze zrobie w tym roku na wigilie.
Iza
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-11-15 16:48:45
Temat: Re: Kulebiak i jego zdjecieOn Fri, 14 Nov 2003 23:35:28 +0000 (UTC), "Izabela Sowula"
<i...@g...pl> wrote:
>..troche male :-)
>http://www.deliaonline.com/picturelibrary/jpeg150/w
i/wi062-salmon-
>coulibiac.jpg
>
>ale zawsze milo popatrzec.
>Czy robiliscie kiedys?
>Moze macie jakies praktyczne uwagi co do procesu
>Ja jeszcze nie ale moze zrobie w tym roku na wigilie.
>
>Iza
jak na moje oko wyglada fajnie (na stronie z przepisem juz
wiekszy on, ten coulibiac ;) ), a najbardziej mi sie podoba
gotowe puff pastry. musze zapamietac delie, bo swieta beda dosc
ciekawe, z dwoma wegetarianami i dwoma niekoneicznie wege w
domu....no i te moje ambicje coby zrobic dania swiateczne
swiatowe (przez swiateczne niekoniecznie uwazam Bozonarodzeniowe
;)) )...jak zamienie tego salomona na jakies inne cos ale
warzywne to moze im sie spodoba.
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-11-15 16:50:28
Temat: Re: Kulebiak i jego zdjecieOn Fri, 14 Nov 2003 23:35:28 +0000 (UTC), "Izabela Sowula"
<i...@g...pl> wrote:
>..troche male :-)
>http://www.deliaonline.com/picturelibrary/jpeg150/w
i/wi062-salmon-
>coulibiac.jpg
>
>ale zawsze milo popatrzec.
>Czy robiliscie kiedys?
>Moze macie jakies praktyczne uwagi co do procesu
>Ja jeszcze nie ale moze zrobie w tym roku na wigilie.
>
>Iza
p.s. a kulebiaka to ja robilam jako kurcze w sosie smietanowym
gestym bardzo , malo tego sosu, ja tam swoje dodatki nie
przewidziane wprzepisie dalam - smazone plasterki boczku,
pieczarki i cebula - zawiniete w walek ciasta kartoflanego. taki
sam zrobilam z kapusta z grzybami. ten drugi sie nieco rozlatal,
ale ten smak.....
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |