« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-11-13 13:51:40
Temat: Kurcze Pieczone-jak?Jak zrobic udka kurczakowe aby byly mieciutkie smaczniutkie i z chrupiaca
skureczka?
Pozdrawiam KAsia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-11-13 13:55:42
Temat: Re: Kurcze Pieczone-jak?Dnia Thu, 13 Nov 2003 14:51:40 +0100, Waćpanna lub Waćpan *KAsia*, w
wiadomości news:<bp029o$c3d$1@news.onet.pl> zawarł, co następuje:
> Jak zrobic udka kurczakowe aby byly mieciutkie smaczniutkie i z chrupiaca
> skureczka?
> Pozdrawiam KAsia
upiec w piekarniczku polewając tłuszczykiem z odpowiednimi przyprawkami i
dużą ilością serduszka włożoną w przygotowanie tej wspaniałej potrawki
BP, NMSP
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
http://pyrypy.poznan4u.com.pl/pyrypy.php?state=showu
ser&userid=39040
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-11-13 14:24:06
Temat: Re: Kurcze Pieczone-jak?Ja moczę w mleku z czosnkiem.
Po mleku każde mięso chrupiące i kruche :))
--
KingAM
[muchoza bakterioza]
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-11-13 15:12:15
Temat: Re: Kurcze Pieczone-jak?>
> Dotyczy to tylko ptactwa czy np. wolowe tez?
>
> Agata Solon, naturalna
>
Wszystko jak leci, zostało mi tak z okresu max odchudzania się, gdzie
ograniczałam tłuszcze, więc nie moczyłam w marynatach olejowych tylko w
mleku.
Tak ze dwie godziny co najmniej.
Do mleka czosnek zmiażdżony dodaję i wszystko. Przyprawiam do pieczenia już
przed włożeniem do piekarnika.
--
KingAM
[muchoza bakterioza]
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-11-13 15:17:12
Temat: Re: Kurcze Pieczone-jak?
Użytkownik "Kinga Macyszyn" <k...@b...gazeta.pl> napisał w
wiadomości news:bp0461$ue7$1@opal.futuro.pl...
> Ja moczę w mleku z czosnkiem.
> Po mleku każde mięso chrupiące i kruche :))
>
> --
> KingAM
>
Dotyczy to tylko ptactwa czy np. wolowe tez?
Agata Solon, naturalna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-11-14 02:21:39
Temat: Re: Kurcze Pieczone-jak?>Ja moczę w mleku z czosnkiem.
>Po mleku każde mięso chrupiące i kruche :))
>
a ja mocze przez noc w wodzie z sola,tez bardzo ladnie kruszeje
Pozdr.Dot
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |