« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2010-06-11 15:21:07
Temat: Moja kapusta - profanacji ciąg dalszy :)Kapustę poszatkowałam, lekko posoliłam, podlałam wodą i dusiłam. Jak już
trochę zmiękła, wkroiłam piętkę z pieczonego schabu z czosnkiem i
wrzuciłam ćwierć kostki bulionu grzybowego. Na koniec dodałam kilka
usmażonych na złoto i mocno popieprzonych pieczarek w plasterkach.
Niebo w gębie, zachwyt w oczach niejedzącej gotowanej kapusty młodej i
ogólne szaleństwo zmysłów ;)
--
Pozdrawiam - Aicha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2010-06-11 15:38:39
Temat: Re: Moja kapusta - profanacji ciąg dalszy :)
"Aicha" <b...@t...ja> wrote in message
news:hutkva$t22$1@inews.gazeta.pl...
> Kapustę poszatkowałam, lekko posoliłam, podlałam wodą i dusiłam. Jak już
> trochę zmiękła, wkroiłam piętkę z pieczonego schabu z czosnkiem i
> wrzuciłam ćwierć kostki bulionu grzybowego. Na koniec dodałam kilka
> usmażonych na złoto i mocno popieprzonych pieczarek w plasterkach.
> Niebo w gębie, zachwyt w oczach niejedzącej gotowanej kapusty młodej i
> ogólne szaleństwo zmysłów ;)
>
> --
> Pozdrawiam - Aicha
A młody?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2010-06-11 15:41:15
Temat: Re: Moja kapusta - profanacji ciąg dalszy :)Aicha pisze:
> Kapustę poszatkowałam, lekko posoliłam, podlałam wodą i dusiłam. Jak już
> trochę zmiękła, wkroiłam piętkę z pieczonego schabu z czosnkiem i
> wrzuciłam ćwierć kostki bulionu grzybowego. Na koniec dodałam kilka
> usmażonych na złoto i mocno popieprzonych pieczarek w plasterkach.
> Niebo w gębie, zachwyt w oczach niejedzącej gotowanej kapusty młodej i
> ogólne szaleństwo zmysłów ;)
Ładnie, tylko czekam na tę zapowiedzianą profanację.
--
BBjk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2010-06-11 16:17:17
Temat: Re: Moja kapusta - profanacji ciąg dalszy :)Użytkownik "Bbjk" napisał:
> Ładnie, tylko czekam na tę zapowiedzianą profanację.
1. Kostka bulionowa
2. Schab posypany przyprawą kebab-gyros. Ziółka mono są ble ;)
--
Pozdrawiam - Aicha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2010-06-11 16:32:27
Temat: Re: Moja kapusta - profanacji ciąg dalszy :)Aicha pisze:
> 1. Kostka bulionowa
> 2. Schab posypany przyprawą kebab-gyros. Ziółka mono są ble ;)
Sypiemy zza węgła.
--
BBjk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2010-06-13 00:45:18
Temat: Re: Moja kapusta - profanacji ciąg dalszy :)Użytkownik "Bbjk" napisał:
> > Ziółka mono są ble ;)
> Sypiemy zza węgła.
A potem dokańczamy ledwo co obgryzione? ;) Zdecydowanie wolę pusty talerz
bez marudzenia :)
--
Pozdrawiam - Aicha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |