Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia OT termoobieg

Grupy

Szukaj w grupach

 

OT termoobieg

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-11-20 09:32:05

Temat: OT termoobieg
Od: "Margolka Sularczyk" <m...@p...bg.univ.gda.pl> szukaj wiadomości tego autora

Do Was, kochani, do Was jak w dym. Nosze sie z zamiarem nabvycia kuchenki
gazowo-elektrycznej (juz jakos powoli przywyklam do mysli o nie-gazowym
piekarniku) I teraz pytanie: o co chodzi z tym termoobiegiem? Czy on nie
wysusza miesa przy pieczeniu? Jak z otwieraniem i sprawdzaniem w czasie
pieczenia? Jakie to ma wady? No bo nie wiem, czy dolozyc, bo warto, czy
sobie podarowac, bo po co.

Margolka Sularczyk + Toto (~15.03.2002)

http://panda.bg.univ.gda.pl/~malgos


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-11-20 14:18:52

Temat: Re: OT termoobieg
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Margolka Sularczyk" <m...@p...bg.univ.gda.pl> napisał w
wiadomości news:9tdocb$rfc$1@news.tpi.pl...
> Do Was, kochani, do Was jak w dym. Nosze sie z zamiarem nabvycia kuchenki
> gazowo-elektrycznej (juz jakos powoli przywyklam do mysli o nie-gazowym
> piekarniku) I teraz pytanie: o co chodzi z tym termoobiegiem? Czy on nie
> wysusza miesa przy pieczeniu? Jak z otwieraniem i sprawdzaniem w czasie
> pieczenia? Jakie to ma wady? No bo nie wiem, czy dolozyc, bo warto, czy
> sobie podarowac, bo po co.
>

Ja mięsa piekę w folii, albo w szkle jenajskim - zależnie od humoru
głównie...
Tak więc termoobieg na wysuszanie nie ma żadnego wpływu.
Jeśli chodzi o ciasta to pieką się szybciej i ładniej wyrastają w
termoobiegu...
Ja przeważnie nastawiam piekarnik na dolną grzałkę + termoobieg.
Mam Amica, więc z tych tańszych i jestem bardzo zadowolona...

--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-11-20 14:48:35

Temat: Re: OT termoobieg
Od: "Wkn" <w...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Margolka Sularczyk <m...@p...bg.univ.gda.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:9tdocb$rfc$...@n...tpi.pl...
> Do Was, kochani, do Was jak w dym. Nosze sie z zamiarem nabvycia kuchenki
> gazowo-elektrycznej (juz jakos powoli przywyklam do mysli o nie-gazowym
> piekarniku) I teraz pytanie: o co chodzi z tym termoobiegiem? Czy on nie
> wysusza miesa przy pieczeniu? Jak z otwieraniem i sprawdzaniem w czasie
> pieczenia? Jakie to ma wady? No bo nie wiem, czy dolozyc, bo warto, czy
> sobie podarowac, bo po co.
>
Same zalety ma według mnie elektryczny piekarnik, równo piecze ciasta, nie
wysusza mięs (piecz je po prostu w żaroodpornych naczyniach albo nakryte
folią.
Zresztą jest kilka opcji, pieczenie od góry, od dołu, termoobieg, grill,
można wybierać.
Ja polecam

Wkn


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

wigilijny mak
juz nie moge dluzej tak !
Piczarkowa
NTG - tapety natryskowe
rozpaprany ryz na slodko

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »