Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Odp: Re: "Rozwarstwianie się" gęstych sosów/gulaszów

Grupy

Szukaj w grupach

 

Odp: Re: "Rozwarstwianie się" gęstych sosów/gulaszów

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2011-07-24 19:41:37

Temat: Odp: Re: "Rozwarstwianie się" gęstych sosów/gulaszów
Od: JaMyszka <f...@g...com> szukaj wiadomości tego autora

W dniu niedziela, 24 lipca 2011, 03:30:29 UTC+2 użytkownik vcore napisał:
> [...]
> Przecier jest stosunkowo gęsty (konsystencja keczupu), jednak jeśli chodzi o sam
gulasz to przyznam
> że podczas duszenia i odgrzewania dodałem odrobinę rosołu (bo de facto był za
gęsty), i niedługo
> potem podałem, może tu leży problem

Ja bym do tego rosołu (zimnego) dodała łyżeczkę mąki ziemniaczanej (rozbełtać).
W tej ilości skrobia nie jest smakowo wyczuwalna ani nie zmienia koloru potrawy.

--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://zwijaj.pl/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Odp: Re: Hold pamieci
Odp: Re: Hold pamieci
,,Rozwarstwianie się" gęstych sosów/gulaszów
Dlaczego media kłamią? Tłuszcze.
beatyfikacja Panslavisty

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »