Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Odp: Re: "Rozwarstwianie się" gęstych sosów/gulaszów Odp: Re: "Rozwarstwianie się" gęstych sosów/gulaszów

Grupy

Szukaj w grupach

 

Odp: Re: "Rozwarstwianie się" gęstych sosów/gulaszów

Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!feeder.erje.net
!news2.arglkargh.de!news.albasani.net!feeder.news-service.com!postnews.google.c
om!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
From: JaMyszka <f...@g...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Odp: Re: "Rozwarstwianie się" gęstych sosów/gulaszów
Date: Sun, 24 Jul 2011 12:41:37 -0700 (PDT)
Organization: http://groups.google.com
Lines: 19
Message-ID: <2...@g...googlegroups.com>
Reply-To: p...@g...com
NNTP-Posting-Host: 90.156.27.94
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Trace: posting.google.com 1311536497 23823 127.0.0.1 (24 Jul 2011 19:41:37 GMT)
X-Complaints-To: g...@g...com
NNTP-Posting-Date: Sun, 24 Jul 2011 19:41:37 +0000 (UTC)
In-Reply-To: <j0fsju$j9b$1@inews.gazeta.pl>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=90.156.27.94;
posting-account=5A-smgoAAAAc_VafBz-BafGlh1LXIJKB
User-Agent: G2/1.0
X-Google-Web-Client: true
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:337120
Ukryj nagłówki

W dniu niedziela, 24 lipca 2011, 03:30:29 UTC+2 użytkownik vcore napisał:
> [...]
> Przecier jest stosunkowo gęsty (konsystencja keczupu), jednak jeśli chodzi o sam
gulasz to przyznam
> że podczas duszenia i odgrzewania dodałem odrobinę rosołu (bo de facto był za
gęsty), i niedługo
> potem podałem, może tu leży problem

Ja bym do tego rosołu (zimnego) dodała łyżeczkę mąki ziemniaczanej (rozbełtać).
W tej ilości skrobia nie jest smakowo wyczuwalna ani nie zmienia koloru potrawy.

--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://zwijaj.pl/

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
NOWY: 2025-12-07 Algorytmy - komentarz [po lekturze ks.]
"Młodzieżowe Słowo Roku 2025 - głosowanie", ale bez podania znaczeń tych neologizmów
[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
Reżim Talibów w Afganistanie zakazał kobietom: pracy w większości zawodów, studiowania, nauki w szkołach średnich i podstawowych!!!
Edukuję się jak używać Thunderbirda
NOWY: 2025-09-29 Alg., Strukt. Danych i Tech. Prog. - komentarz.pdf
Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Kol. sukces po polsku: polscy naukowcy przywracają życie morskim roślinom
Tak działa edukacja Putina. Już przedszkolaki śpiewają, że są gotowe skonać w boju
Medycyna - czy jej potrzebujemy?
Atak na [argentyńskie - przyp. JMJ] badaczki, które zbadały szczepionki na COVID-19
Xi Jinping: ,,Prognozy mówią, że w tym stuleciu istnieje szansa dożycia 150 lat"
Zbrodnia 3 Maja
Połowa Polek piła w ciąży. Dzieci z FASD rodzi się więcej niż z zespołem Downa i autyzmem