« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-09-15 18:11:05
Temat: PANSLAWVISTODałeś mi przepis na kiszenie grzybów, powiedz po jakim czasie , przebywające
w temp. 20-22 stopnie grzyby mogę zacząć smakować? Z góry dziękuję. andro.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-09-15 18:40:45
Temat: Re: PANSLAWVISTO
"andro" <k...@p...tp.pl> wrote in message
news:eeeqcf$8iv$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Dałeś mi przepis na kiszenie grzybów, powiedz po jakim czasie ,
> przebywające
> w temp. 20-22 stopnie grzyby mogę zacząć smakować? Z góry dziękuję. andro.
Można położyć kawałek chleba na wierzch - zaczną pachnieć żurkiem... Niech
trochę postoją. Można dodać płaską łyżeczkę cukru.
Kiszenie to zawsze fermentacja mlekowa...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-09-16 17:38:16
Temat: Re: PANSLAWVISTO -prywata
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:eees8l$33q$1@nemesis.news.tpi.pl...
Piłam ostatnio herbatę (gościem będąc) z Twojego wyrobu syropem z pigwy.
Niebo w gębie ten syropik, mniem, mniam. :-)
--
Edyta Czyż
>>Sowa<<
... a tych pieprzonych materialistów rozstrzelamy.
... i zabierzemy im ich pieniądze.
/// /// z cyklu: nieopatrzne wyznania idealisty \\\ \\\
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-09-16 18:27:54
Temat: Re: PANSLAWVISTO -prywata
"Sowa" <m...@w...pl> wrote in message
news:eehcq8$5eo$1@inews.gazeta.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:eees8l$33q$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
>
> Piłam ostatnio herbatę (gościem będąc) z Twojego wyrobu syropem z pigwy.
> Niebo w gębie ten syropik, mniem, mniam. :-)
Dziękuję, choć syrop był zeszłoroczny z drugiego zasypu, noi chyba, że P.
Gosia zribiła to z tegorocznych owoców. Niestety, nie mogę służyć kolejnymi
owocami, gdyż nie mam ich zbyt wiele.
Mimo tego cieszę się, że smakował.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |