| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2008-09-28 14:10:50
Temat: PEROHY... ruskie ze skwarkami i cebulką i deserowe - z czarnych jagód ze śmietaną
i cukrem. Po talerzu - pychotka.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2008-09-29 12:37:20
Temat: Re: PEROHYPanslavista pisze:
> ... ruskie ze skwarkami i cebulką i deserowe - z czarnych jagód ze śmietaną
> i cukrem. Po talerzu - pychotka.
>
>
a ile kalorii i cholesterolu, mnjam!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2008-09-29 12:49:15
Temat: Re: PEROHY
"st.chor.Czesłąw Torpeda" <c...@g...kurvix.net> wrote in
message news:esednSaDN96fUX3VnZ2dnUVZ8q2dnZ2d@giganews.com..
.
> Panslavista pisze:
> > ... ruskie ze skwarkami i cebulką i deserowe - z czarnych jagód ze
śmietaną
> > i cukrem. Po talerzu - pychotka.
> >
> >
> a ile kalorii i cholesterolu, mnjam!
Baba!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2008-10-06 07:34:06
Temat: Re: PEROHY
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:gbo3cf$flu$1@atlantis.news.neostrada.pl...
> ... ruskie ze skwarkami i cebulką i deserowe - z czarnych jagód ze
> śmietaną
> i cukrem. Po talerzu - pychotka.
>
>Dziekuje zapewne spróbuje
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2008-10-06 07:34:29
Temat: Re: PEROHY
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:gbo3cf$flu$1@atlantis.news.neostrada.pl...
> ... ruskie ze skwarkami i cebulką i deserowe - z czarnych jagód ze
> śmietaną
> i cukrem. Po talerzu - pychotka.
> bleee takich expeerymentów nie jadam... za wysikie progi jak na moj
> talerz
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2008-10-06 08:27:27
Temat: Re: PEROHY
"Małgorzata" <d...@o...eu> wrote in message
news:gccfga$28m$2@nemesis.news.neostrada.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:gbo3cf$flu$1@atlantis.news.neostrada.pl...
> > ... ruskie ze skwarkami i cebulką i deserowe - z czarnych jagód ze
> > śmietaną
> > i cukrem. Po talerzu - pychotka.
> >
> >Dziekuje zapewne spróbuje
Które, bo nie chce mi się wierzyć, że nie jadłaś pierogów ruskich (farsz
ziemniaczano serowy - dodatki: smażona cebula ze skwarkami, majeranek,
suszona lub zielona mięta, pieprz ziołowy).
Maruda zbiera w sezonie jagody i zamraża - wtedy w największą zimę mamy
cudowną niespodziankę - pierogi lub jagodzianki z czarnymi jagodami...
Gdy braknie - pierogi z truskawkami lub knedle ziemniaczane ze śliwkami...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2008-10-06 08:28:24
Temat: Re: PEROHY
"Ewa" <k...@b...pl> wrote in message
news:gccfh0$2a1$1@nemesis.news.neostrada.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:gbo3cf$flu$1@atlantis.news.neostrada.pl...
> > ... ruskie ze skwarkami i cebulką i deserowe - z czarnych jagód ze
> > śmietaną
> > i cukrem. Po talerzu - pychotka.
> > bleee takich expeerymentów nie jadam... za wysikie progi jak na moj
> > talerz
Pisałem o dwu rodzajach pierogów, a nie mieszaninie...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |