| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-09-19 08:29:44
Temat: Pieczen do chlebaWitajcie!
Moglabym prosic o przepis na smaczna pieczen do chleba? Glownie chodzi mi o
przyprawy i temperature.
Nie odsylajcie mnie do archiwum....... :-)
Pozdrawiam,
Ula
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-09-19 08:38:54
Temat: Re: Pieczen do chleba
Użytkownik "Ula Dobies" <u...@w...pl> napisał w wiadomości
news:amc1vp$au0$1@news.tpi.pl...
> Witajcie!
>
> Moglabym prosic o przepis na smaczna pieczen do chleba? Glownie chodzi mi
o
> przyprawy i temperature.
Przyorawy to kwestia smaku - każdy ma inny.
A temoeratura? Ja wsadzam w nagrzany do 200 stopni mniej więcej.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-19 11:00:32
Temat: Re: Pieczen do chleba
Użytkownik "Qwax" <...@...Q> napisał w wiadomości
news:24561-1032432873@213.17.138.62...
> > Przyorawy to kwestia smaku - każdy ma inny.
> > A temoeratura? Ja wsadzam w nagrzany do 200 stopni mniej więcej.
> >
> A ja mam piec węglowy - i nie mam termometru ;-)))
> (w prodiżu też mi nie zamontowali :-//// )
A wiesz co to było za przejście, żeby się nauczyć jaką temperaturę mam
ustawiać?! Termoregulator mam od 4 lat... Wcześniej było na oko.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-19 11:54:47
Temat: Re: Pieczen do chleba> Przyorawy to kwestia smaku - każdy ma inny.
> A temoeratura? Ja wsadzam w nagrzany do 200 stopni mniej więcej.
>
A ja mam piec węglowy - i nie mam termometru ;-)))
(w prodiżu też mi nie zamontowali :-//// )
Pozdrawiam
Qwax
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-19 12:52:02
Temat: Re: Pieczen do chleba> > > Przyorawy to kwestia smaku - każdy ma inny.
> > > A temoeratura? Ja wsadzam w nagrzany do 200 stopni mniej więcej.
> > >
> > A ja mam piec węglowy - i nie mam termometru ;-)))
> > (w prodiżu też mi nie zamontowali :-//// )
>
> A wiesz co to było za przejście, żeby się nauczyć jaką temperaturę
mam
> ustawiać?! Termoregulator mam od 4 lat... Wcześniej było na oko.
> --
i na węch ;-)))
Pozdrawiam
Qwax
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-23 20:17:10
Temat: Re: Pieczen do chleba
Użytkownik "Qwax" <...@...Q> napisał w wiadomości
news:895-1032436307@213.17.138.62...
> > > > Przyorawy to kwestia smaku - każdy ma inny.
> > > > A temoeratura? Ja wsadzam w nagrzany do 200 stopni mniej więcej.
> > > >
> > > A ja mam piec węglowy - i nie mam termometru ;-)))
> > > (w prodiżu też mi nie zamontowali :-//// )
> >
> > A wiesz co to było za przejście, żeby się nauczyć jaką temperaturę
> mam
> > ustawiać?! Termoregulator mam od 4 lat... Wcześniej było na oko.
> > --
> i na węch ;-)))
>
> Pozdrawiam
> Qwax
No i jak bedzie smakowala pieczen do chleba po tsakich radach?
Moze cos bardziej konkretnego i zwiazanego zmiesem?
Ula
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-23 20:47:59
Temat: Re: Pieczen do chleba
Użytkownik "Ula Dobies" <u...@w...pl> napisał w wiadomości
news:amnu4v$s79$2@news2.tpi.pl...
>
> No i jak bedzie smakowala pieczen do chleba po tsakich radach?
> Moze cos bardziej konkretnego i zwiazanego zmiesem?
http://jduszczynska.republika.pl/kuchnia/mieso.htm
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |