| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2008-04-06 14:32:16
Temat: PiernikWitam,
mam pytanie odnosnie pieczenia piernika.
Czy zamiast zwyklego cukru moge dadac cukier puder??
Upiecze sie normalnie jak ze zwyklym cukrem?
--
topek-> jak zawsze pozdrawiający
<---napisane przez Kazika na poczatku lat 90-tych--->
Coście skurw*syny uczynili z ta krainą.
Pomieszanie katolika z manią postkomunistyczną.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2008-04-06 16:43:00
Temat: Re: PiernikW książce kucharskiej stoi przy typowym pierniku, że wsypuje się puder, nie
zwykły cukier, tylko proporcje musisz przeliczyć , bo inaczej waży.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2008-04-06 18:53:41
Temat: Re: PiernikW piękny dzień - Sun, 06 Apr 2008 18:43:00 +0200, urocza istota znana
wszem jako ptpwjp napisała:
> W książce kucharskiej stoi przy typowym pierniku, że wsypuje się puder,
> nie zwykły cukier, tylko proporcje musisz przeliczyć , bo inaczej waży.
Nono, kilo cukru pudru to więcej niż kilo zwykłego ;-)
Nie odmierzaj szklanką (objętość jest różna), tylko zważ i działaj.
Fel
--
http://felinity.jogger.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |