« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-09-11 08:25:53
Temat: PodgrzybkiMam całą sitkę podgrzybków. Zrobie z nich zupę i farsz do naleśników, ale
jeszcze sporo zostanie. Co proponujecie?
Anna Styś
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-09-11 08:27:20
Temat: Re: PodgrzybkiAnna Styś wrote:
> Mam całą sitkę podgrzybków. Zrobie z nich zupę i farsz do naleśników,
> ale jeszcze sporo zostanie.
To ta siatka musi byc jakas ogromna :) No coz.... ja bym zrobil
jeszcze grzyby w smietanie.....
J.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-09-11 08:41:58
Temat: Re: PodgrzybkiGrzyby pokroić na spore kawałki/ Na patelni rozgrzać masło dodać dużo
wyciśniętego czosnku. Po chwili dodać grzyby i wszystko podsmażyć. Zalać
grzybowym bulionem i dusić przez czas jakiś. Zaprawić śmietaną, dodać
natkę. Wyborny sos do każdego rodzaju mięs.
Użytkownik "Anna Styś" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bjpbf5$13q$1@news.onet.pl...
> Mam całą sitkę podgrzybków. Zrobie z nich zupę i farsz do naleśników, ale
> jeszcze sporo zostanie. Co proponujecie?
>
> Anna Styś
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-09-11 10:09:25
Temat: Re: PodgrzybkiKobieto szczęśliwa
1 ususzyć - i cieszyć sie zimą takim specjałem
2. zamarynować- i uraczyc sie w czasie jakiejs specjalnej okazji.
Kasia Rzeszów
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-09-11 10:11:02
Temat: Re: Podgrzybki========
Barszcz z uszkami (lub pierogami, aby się nie narobić). Kto powiedział, że
może być tylko na Wigilię?
waldek
========
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |