Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pomidorki koktajlowe

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pomidorki koktajlowe

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 6


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2007-08-03 14:28:24

Temat: Pomidorki koktajlowe
Od: "szama" <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Mam pytanko: cz pomidorki koktajlowe można jakoś "zamknąć" na zimę?

Aga


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2007-08-03 15:42:43

Temat: Re: Pomidorki koktajlowe
Od: Ikselka <i...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

szama napisał(a):
> Mam pytanko: cz pomidorki koktajlowe można jakoś "zamknąć" na zimę?
>
> Aga

W buzi.
:-D

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2007-08-03 17:12:39

Temat: Re: Pomidorki koktajlowe
Od: "szama" <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Bardzo zabawne :)
Ja się poważnie pytam

Aga

Użytkownik "Ikselka" <i...@w...pl> napisał w wiadomości
news:f8vio1$5mv$5@nemesis.news.tpi.pl...
> szama napisał(a):
>> Mam pytanko: cz pomidorki koktajlowe można jakoś "zamknąć" na zimę?
>>
>> Aga
>
> W buzi.
> :-D


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2007-08-03 18:25:58

Temat: Re: Pomidorki koktajlowe
Od: Ikselka <i...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

szama napisał(a):
> Bardzo zabawne :)
> Ja się poważnie pytam

Na "pelati" są chyba zbyt wodniste, na przecier też...
Chyba że takie na pół dojrzałe zamarynować jako pikle z innymi warzywami.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2007-08-03 19:39:51

Temat: Re: Pomidorki koktajlowe
Od: "szama" <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

To znaczy ja myślałam żeby je w całości jakoś zamarynować. Może
przetrzymają?

Aga

Użytkownik "Ikselka" <i...@w...pl> napisał w wiadomości
news:f8vs2d$fng$2@atlantis.news.tpi.pl...
> szama napisał(a):
>> Bardzo zabawne :)
>> Ja się poważnie pytam
>
> Na "pelati" są chyba zbyt wodniste, na przecier też...
> Chyba że takie na pół dojrzałe zamarynować jako pikle z innymi warzywami.
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2007-08-04 07:20:26

Temat: Re: Pomidorki koktajlowe
Od: Marek <m...@b...com> szukaj wiadomości tego autora

On Fri, 3 Aug 2007 21:39:51 +0200, "szama" <s...@p...onet.pl>
wrote:

>To znaczy ja my?la?am ?eby je w ca?o?ci jako? zamarynowa?. Mo?e
>przetrzymaj??
>
>Aga
>
>U?ytkownik "Ikselka" <i...@w...pl> napisa? w wiadomo?ci
>news:f8vs2d$fng$2@atlantis.news.tpi.pl...
>> szama napisa?(a):
>>> Bardzo zabawne :)
>>> Ja si? powa?nie pytam
>>
>> Na "pelati" s? chyba zbyt wodniste, na przecier te?...
>> Chyba ?e takie na pó? dojrza?e zamarynowa? jako pikle z innymi warzywami.
Ani marynowane, ani kiszone nie oddadza tego jak smakuja teraz. Ja sie
zawiodlem.
IMHO najbardziej nadają się do zjedzenia prosto z krzaka, do suszenia
i do przygotowania sosu, który mozna pasteryzowac.
Marek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

tort
Łyżka dziegciu w beczce miodu - herbata i galaretka
self-rising flour - znowu
weki- mały problem
Sałata ze smietaną i oliwkami

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »