Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Prosta piłka - steki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Prosta piłka - steki

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 22


« poprzedni wątek następny wątek »

21. Data: 2006-03-23 20:46:52

Temat: Re: Prosta pi?ka - steki
Od: "Art(Gruby)" <a...@p...net> szukaj wiadomości tego autora

On Thu, 23 Mar 2006 21:18:48 +0100, Jerzy Nowak
<0...@m...pl> wrote:

>Art(Gruby) napisa?(a):
>> [...] czas zalezy od twoich preferencjii...po zdjeciu miesa oskrob go
>> nieco przed jedzeniem...
>
>Karmisz tro... Waldka bywalca?
>;-)
>pozdr. Jerzy


dalem sie zlapac...chwila nieuwagi ;-PPPPP
Art(Gruby)
"Abyssus abyssum invocat"

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


22. Data: 2006-03-24 11:45:29

Temat: Re: Prosta piłka - steki
Od: Krystyna Chiger <k...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

waldek wrote:

> Wygląda na to, że nikt z lubiących gotować i zajmujących się tym na co dzień
> nie potrafi wykonać jednej z najprostszych i najbardziej popularnych potraw
> ostatniego pięćdziesięciolecia, a przy tym wiele z tych osób doskonale zna
> się na zawiłościach kuchni francuskiej i nie tylko. To może być dobry temat
> na jakąś pracę doktorską. LOL

Nawet nie próbuję. Nie lubię i już. Stek to stek, a mielony to mielony.
Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby o smaku decydował np. dodatek chleba
do mielonego :)

--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
http://krycha.kofeina.net choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

makaron z sosem "bolońskim"
Pekinka inaczej.
opisy przypraw, przepisy
wiśnie z nalewki
Przechowywanie orzechów

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »