| « poprzedni wątek | następny wątek » |
21. Data: 2006-03-23 20:46:52
Temat: Re: Prosta pi?ka - stekiOn Thu, 23 Mar 2006 21:18:48 +0100, Jerzy Nowak
<0...@m...pl> wrote:
>Art(Gruby) napisa?(a):
>> [...] czas zalezy od twoich preferencjii...po zdjeciu miesa oskrob go
>> nieco przed jedzeniem...
>
>Karmisz tro... Waldka bywalca?
>;-)
>pozdr. Jerzy
dalem sie zlapac...chwila nieuwagi ;-PPPPP
Art(Gruby)
"Abyssus abyssum invocat"
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
22. Data: 2006-03-24 11:45:29
Temat: Re: Prosta piłka - stekiwaldek wrote:
> Wygląda na to, że nikt z lubiących gotować i zajmujących się tym na co dzień
> nie potrafi wykonać jednej z najprostszych i najbardziej popularnych potraw
> ostatniego pięćdziesięciolecia, a przy tym wiele z tych osób doskonale zna
> się na zawiłościach kuchni francuskiej i nie tylko. To może być dobry temat
> na jakąś pracę doktorską. LOL
Nawet nie próbuję. Nie lubię i już. Stek to stek, a mielony to mielony.
Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby o smaku decydował np. dodatek chleba
do mielonego :)
--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
http://krycha.kofeina.net choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |