| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-03-02 23:12:34
Temat: Przechowywanie makaronu?Dwa pytania:
1. Jak długo można przechowywać suchy makaron _jajeczny_?
Mówię o takim "sklepowym", nie takim robionym w domu...
2. Skąd u nas tradycja robienia makaronu z żółtkami jaj?
Dużo makaronów widzę na rynku bez jajek w składzie, głównie
są to włoskie makarony z mąki pszenicznej durum...
Jaka jest różnica w tych makaronach, który do czego się używa?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-03-04 11:23:25
Temat: Re: Przechowywanie makaronu?Użytkownik Pszemol <P...@P...com> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:
> 1. Jak długo można przechowywać suchy makaron _jajeczny_?
> Mówię o takim "sklepowym", nie takim robionym w domu...
Na opakowaniu makaronu sklepowego jest zawsze podany
termin przydatnosci do spozycia.
> 2. Skąd u nas tradycja robienia makaronu z żółtkami jaj?
Moze wowczas makaron jest bardziej smaczny?
Polecam Ci link, gdzie na pewno znajdziesz wiele ciekawych
informacji: http://www.makaron.pl/
Pozdrawiam
Lilla
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |