| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-07-12 09:33:51
Temat: Pulchny biszkoptWitam
Podam sposób na pulchny biszkopt.
Zaraz po upieczeniu wyjąć placek z piekarnika i rzucić brytwankę na podłogę,
stół, etc. z wysokości ok. 20 -25 cm,
tak aby spadł płasko - całą powierzchnią dna.
Będzie pulchny, nie opadnie zbytnio.
Ten trik stosuje od dłuższego czasu i się sprawdza.
Polecam
L.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-07-12 13:10:31
Temat: Re: Pulchny biszkopt@nn wrote:
> Byłam pierwsza :P
> http://tiny.pl/t427
Nie ten link :/
http://tiny.pl/t42d ten miał być ;)
Ania
--
******e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ *******gg:1737648*******
***** www.madej.master.pl **************** http://skocz.pl/bmhh *****
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-07-13 05:11:11
Temat: Re: Pulchny biszkopt@nn napisał(a):
> @nn wrote:
>> Byłam pierwsza :P
> Ania
:)
Wiesz, wszedłem na grupę popatrzeć tylko a i tak rzuciłem pomysłem.
Czasem warto przypominać bo rzadko się znajduje ciekawe pomysły :)
Właśnie przez ten myk robimy lepsze wypieki niż teściowa ;)
Pozdrawiam
L.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |