« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-09-10 12:49:23
Temat: RE: Ajerkoniak<ciach>
>Zaparzyc smietanka, ubijajac,
>wciaz ubijajac dodac spirytus i rum. Wlac do butelki, wlozyc laske wanilii.
A czy jak zapytam jak zaparzyc smietanka to bedzie duzy nietakt?
Anka
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-09-10 15:45:33
Temat: Re: Ajerkoniak
Anna Sekulska <A...@w...pl> wrote in message
news:7DB096696361D511B31D00508B624D8D0E9762@WAWBDC..
.
> <ciach>
> >Zaparzyc smietanka, ubijajac,
> >wciaz ubijajac dodac spirytus i rum. Wlac do butelki, wlozyc laske
wanilii.
>
> A czy jak zapytam jak zaparzyc smietanka to bedzie duzy nietakt?
>
Podgrzac smietanke, ale nie gotowac. W tej grupie nie ma nietaktow (no, z
wyjatkiem tego ab...) :-) Wlewac cienka struzka ciagle ubijajac. Najlepiej
trzecia reka :-)
Ania
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |