| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-09-11 20:33:59
Temat: Ajvar- co z baklazanowym srodkiem?Witam grupe po dluzszej przerwie. Przymierzam sie do ajvaru, wszystko, co
potrzebne zakupione. Z papryki gniazda nasienne usunelam, a co z baklazanami
zrobic? Nie sa duze sztuki, pesteczki malenkie, usuwac toto, czy zmiazgolic
lacznie z miazszem?
Za wszelkie sugestie dziekuje:)
Dorota
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-09-11 23:33:12
Temat: Re: Ajvar- co z baklazanowym srodkiem?
Użytkownik "dorka" <dorka62@!wywal-to!interia.pl> napisał w wiadomości
news:chvnf7$228l$1@mamut1.aster.pl...
> Witam grupe po dluzszej przerwie. Przymierzam sie do ajvaru, wszystko, co
> potrzebne zakupione. Z papryki gniazda nasienne usunelam, a co z
baklazanami
> zrobic? Nie sa duze sztuki, pesteczki malenkie, usuwac toto, czy
zmiazgolic
> lacznie z miazszem?
>
> Za wszelkie sugestie dziekuje:)
> Dorota
Ja zrobilam ajvar z calych baklazanow i wyszedl pyszny, w ogole migdy, nie
wyrzucam miazu, ale kupuje zawsze nieprzerosniete okazy baklazanowe.......
Ktoska
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-09-12 20:41:48
Temat: Re: Ajvar- co z baklazanowym srodkiem?
Użytkownik "ktosia" <k...@U...o2.pl> napisał w wiadomości
news:ci0302$8c4$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Ja zrobilam ajvar z calych baklazanow i wyszedl pyszny, w ogole migdy, nie
> wyrzucam miazu, ale kupuje zawsze nieprzerosniete okazy baklazanowe..
Dzieki bardzo, te moje sztuki byly baaardzo srednie,zrobilam, jak napisalas,
wyszlo pysznie.
> Ktoska
Pozdrawiam
Dorota
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |