Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Bigos

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Bigos

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-02-13 21:14:02

Temat: Re: Bigos
Od: "Joanna Duszczynska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Uzytkownik "Moni" <T...@g...de> napisal w wiadomosci
news:a4edpo$f2j$00$1@news.t-online.com...
> Kto z was zna dobry przepis na Bigos ???

Ja znam. ;-)
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-02-14 00:29:02

Temat: Re: Bigos
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com> szukaj wiadomości tego autora

"Joanna Duszczynska" <j...@p...onet.pl> a écrit dans le message
news: a4eksr$art$...@n...onet.pl...
>
> Ja znam. ;-)


Ja tysz. Ale nie mam Warunkow ( = kapusty)

Ewcia

--
Niesz !


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-14 00:34:53

Temat: Re: Bigos
Od: "Adiola" <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
news:a4evmo$7b2$1@hadron.noos.net...
>
> Ja tysz. Ale nie mam Warunkow ( = kapusty)

Kup glowke, poszatkuj, posol, ugniec, przykryj, przygniec kamieniem,
poczekaj kilka dni i masz ;-)))).
A jaka jest pyszna ;-)) i ziolek mozesz sypnac i marchewka podkolorowac,
mniam, mniam ;-))

Pozdr.
Adiola


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-14 07:24:05

Temat: Re: Bigos
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>>
>> Ja tysz. Ale nie mam Warunkow ( = kapusty)
>
>Kup glowke, poszatkuj, posol, ugniec, przykryj, przygniec kamieniem,
>poczekaj kilka dni i masz ;-)))).
>A jaka jest pyszna ;-)) i ziolek mozesz sypnac i marchewka podkolorowac,
>mniam, mniam ;-))
>
>Pozdr.
>Adiola
>
+ kminek
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-14 09:10:18

Temat: Re: Bigos
Od: "Lilla" <l...@f...krasnik.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk>
napisała:
> >Kup glowke, poszatkuj, posol, ugniec, przykryj, przygniec kamieniem,
> >poczekaj kilka dni i masz ;-)))).
> >A jaka jest pyszna ;-)) i ziolek mozesz sypnac i marchewka podkolorowac,
> >mniam, mniam ;-))
> >
> + kminek

I co, i tak mozna zupelnie bez mieska...?

Pozdrawiam
Lilla

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-14 09:16:01

Temat: Re: Bigos
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Lilla" <l...@f...krasnik.pl> napisał w wiadomości
news:a4fus4$gpf$1@news.lublin.pl...
> Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk>
> napisała:
> > >Kup glowke, poszatkuj, posol, ugniec, przykryj, przygniec kamieniem,
> > >poczekaj kilka dni i masz ;-)))).
> > >A jaka jest pyszna ;-)) i ziolek mozesz sypnac i marchewka
podkolorowac,
> > >mniam, mniam ;-))
> > >
> > + kminek
>
> I co, i tak mozna zupelnie bez mieska...?

Ale to był przepis na kapustę kiszoną, a nie na bigos ;-)))
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-14 13:23:38

Temat: Re: Bigos
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>napisa?a:
>> >Kup glowke, poszatkuj, posol, ugniec, przykryj, przygniec kamieniem,
>> >poczekaj kilka dni i masz ;-)))).
>> >A jaka jest pyszna ;-)) i ziolek mozesz sypnac i marchewka podkolorowac,
>> >mniam, mniam ;-))
>> >
>> + kminek
>
>I co, i tak mozna zupelnie bez mieska...?
>
>Pozdrawiam
>Lilla


JESZCZE nie, ale po paru dniach...
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-16 14:14:26

Temat: Re: Bigos
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>Jak to czytam, to wydaje mi sie, ze nic nie wiecie na temat bigosu. Podaje
>moj sposob:
>
>Znacie lepszy przepis? Jak znacie, to podajcie, niech i ja sie czegos
>naucze. Pozdrawiam. Mapet
>


Przeciez watek ruszyl w kierunku "nie mam kapusty kiszonej" , a
to co napisales to bigos....

Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-16 14:45:28

Temat: Re: Bigos
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com> szukaj wiadomości tego autora


"Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> a écrit dans le message
news: u...@4...com...
>
>
> Przeciez watek ruszyl w kierunku "nie mam kapusty kiszonej" , a
> to co napisales to bigos....
>
A pamietacie ten ogrooomny watek bigosowy z jesieni, kiedy sie rozmaite
szkoly, kierunki i wyznania obrzucaly kapusta i grzybami ? o))

Ewcia

--

Niesz !

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-16 14:48:01

Temat: Re: Bigos
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>>
>> Przeciez watek ruszyl w kierunku "nie mam kapusty kiszonej" , a
>> to co napisales to bigos....
>>
>A pamietacie ten ogrooomny watek bigosowy z jesieni, kiedy sie rozmaite
>szkoly, kierunki i wyznania obrzucaly kapusta i grzybami ? o))
>
>Ewcia


ech, to byly czasy...
Krysia, z lezka w oku i prawie rozmoczonym nosem od wspomnien...i
tak kazdy robil jak chcial i nikt nikogo nie przekonal, hehehehe
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Co dzis gotujecie?
zamrozony zolty ser?
Obiecana Książeczka (bardzo dlugie)
OT - 13-tka, a szczesliwa :)
Praca dla kucharza [SPAM - ogłoszenie o pracy]

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »