« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-12-29 11:53:06
Temat: Bulle Adioli - 2 pytaniaWitam,
będę robić jutro po raz pierwszy te bułki i mam 2 pytania:
1. W przepisie http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis229.html stoi, że wycina się
ze zrolowanego kawałka krążki o grubości 2,5-3 cm. I co potem? Skleja się
brzegi, żeby nadzienie nie wyciekło? Pomóżcie, nigdy nie robiłam bułek.
2. I proszę nie bić ale: naprawdę bez jajek?
Pozdrawiam ciepło
K
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-12-29 16:45:00
Temat: Re: Bulle Adioli - 2 pytaniaKajetana_Kinga aka Słowotok napisał(a):
> Witam,
>
> będę robić jutro po raz pierwszy te bułki i mam 2 pytania:
> 1. W przepisie http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis229.html stoi, że
> wycina się ze zrolowanego kawałka krążki o grubości 2,5-3 cm. I co
> potem? Skleja się brzegi, żeby nadzienie nie wyciekło? Pomóżcie, nigdy
> nie robiłam bułek.
> 2. I proszę nie bić ale: naprawdę bez jajek?
>
>
> Pozdrawiam ciepło
>
> K
Witam.
Ciasto drożdżowe można wyrabiać bez dodatku jaj.
Życzę smacznego
Alkmina
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |