Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Camembert z grilla

Grupy

Szukaj w grupach

 

Camembert z grilla

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-07-28 07:22:07

Temat: Camembert z grilla
Od: "Agata N." <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Odkryłam wczoraj :-) że camembert z grilla - bez żadnej folii itd. smakuje
tak wybornie, że można zwariować. Oczywiście, obowiązkowo sosik z borówek.
Niech się panierowany schowa ze wstydem! Spróbujcie koniecznie, no chyba że
już o tym wiecie... Pozdrawiam, Agata.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-07-28 09:18:47

Temat: Re: Camembert z grilla
Od: "adal" <a...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Agata N." <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bg2j1j$pnn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Odkryłam wczoraj :-) że camembert z grilla - bez żadnej folii itd.
smakuje
> tak wybornie, że można zwariować. Pozdrawiam, Agata.
>
Ot tak po prostu gomolke serka na ruszt ? czy na tacke ALU? Jak dlugo go
trzeba go zapiekac?
Pozdr.,
Adal


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-07-28 09:33:54

Temat: Re: Camembert z grilla
Od: "Dorota Orzeszak" <s...@b...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "adal" <a...@g...pl> napisał w wiadomości
news:bg2pqs$sig$1@korweta.task.gda.pl...
>
> Użytkownik "Agata N." <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:bg2j1j$pnn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Odkryłam wczoraj :-) że camembert z grilla - bez żadnej folii itd.
> smakuje
> > tak wybornie, że można zwariować. Pozdrawiam, Agata.
> >
> Ot tak po prostu gomolke serka na ruszt ? czy na tacke ALU? Jak dlugo go
> trzeba go zapiekac?

Ja zawsze owijam serek w aluminiowa filia i zdejmuje z rusztu jak juz czuje
ze jest miekki :)

--
Pozdrawiam
Valentine
http://valentine.wezyr.net.pl/


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-07-28 09:47:57

Temat: Re: Camembert z grilla
Od: "Agata N." <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Dorota Orzeszak" <s...@b...com.pl> napisał w wiadomości
news:bg2qmt$c7r$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "adal" <a...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:bg2pqs$sig$1@korweta.task.gda.pl...
> >
> > Użytkownik "Agata N." <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> > news:bg2j1j$pnn$1@nemesis.news.tpi.pl...

> > Ot tak po prostu gomolke serka na ruszt ? czy na tacke ALU? Jak dlugo go
> > trzeba go zapiekac?

Właśnie tak po prostu - ja dałam na tackę, bo nie byłam pewna, czy się nie
rozpłynie. Nie rozpłynął się i był wspaniały.
>
> Ja zawsze owijam serek w aluminiowa filia i zdejmuje z rusztu jak juz
czuje
> ze jest miekki :)

No właśnie o to chodzi, żeby nie zawijać, bo wtedy skórka się przypieka...

Pozdrawiam, A.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-07-28 21:23:40

Temat: Re: Camembert z grilla
Od: "sekutnica" <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Ja zawsze owijam serek w aluminiowa filia i zdejmuje z rusztu jak juz
czuje
> ze jest miekki :)
>
> --
> Pozdrawiam
> Valentine
> http://valentine.wezyr.net.pl/

Ja niestety nie mam dostepu do grila, chlip, chlip, ale bardzo czesto pakuje
serek w alufolie i do piekarnika, boski jest, taki rozlewajacy sie.
Oczywiscie z borowkami :)

snbid


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-07-29 10:46:25

Temat: Re: Camembert z grilla
Od: "beny76" <b...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "sekutnica" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bg44aq$6tr$1@nemesis.news.tpi.pl...

>

> Oczywiscie z borowkami :)
>
> snbid

z borowkami? :) ja toleruje jedynie z sosem czosnkowym wlasnej roboty, ale
sa rozne zwyczaje na swiecie.

beny76



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-07-29 12:24:23

Temat: Re: Camembert z grilla
Od: "Monika Biermann" <m...@g...de> szukaj wiadomości tego autora

Ja tez najczesciej jem camembert z borowkami (czerwonymi), pasuja tez dobrze
do miesa.

Monika


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-07-29 19:13:42

Temat: Re: Camembert z grilla
Od: Sabinka <s...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

On Tue, 29 Jul 2003 14:24:23 +0200, "Monika Biermann"
<m...@g...de> wrote:

>Ja tez najczesciej jem camembert z borowkami (czerwonymi), pasuja tez dobrze
>do miesa.

A zurawiny?

--
Pozdrawiam, Sabina
Polecam: http://www2.gazeta.pl/usenet/1,22781,705977.html

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Wino, wyciskanie wiśni
Źle się dzieje w państwie duńskim OT i długi
Moze - ot tak juz koniec?
Dlaczego ludzie piszą na pl.rec.kuchnia?
Polewka z lat dzieciństwa

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »