« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-07-28 07:22:07
Temat: Camembert z grillaOdkryłam wczoraj :-) że camembert z grilla - bez żadnej folii itd. smakuje
tak wybornie, że można zwariować. Oczywiście, obowiązkowo sosik z borówek.
Niech się panierowany schowa ze wstydem! Spróbujcie koniecznie, no chyba że
już o tym wiecie... Pozdrawiam, Agata.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-07-28 09:18:47
Temat: Re: Camembert z grilla
Użytkownik "Agata N." <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bg2j1j$pnn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Odkryłam wczoraj :-) że camembert z grilla - bez żadnej folii itd.
smakuje
> tak wybornie, że można zwariować. Pozdrawiam, Agata.
>
Ot tak po prostu gomolke serka na ruszt ? czy na tacke ALU? Jak dlugo go
trzeba go zapiekac?
Pozdr.,
Adal
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-28 09:33:54
Temat: Re: Camembert z grillaUżytkownik "adal" <a...@g...pl> napisał w wiadomości
news:bg2pqs$sig$1@korweta.task.gda.pl...
>
> Użytkownik "Agata N." <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:bg2j1j$pnn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Odkryłam wczoraj :-) że camembert z grilla - bez żadnej folii itd.
> smakuje
> > tak wybornie, że można zwariować. Pozdrawiam, Agata.
> >
> Ot tak po prostu gomolke serka na ruszt ? czy na tacke ALU? Jak dlugo go
> trzeba go zapiekac?
Ja zawsze owijam serek w aluminiowa filia i zdejmuje z rusztu jak juz czuje
ze jest miekki :)
--
Pozdrawiam
Valentine
http://valentine.wezyr.net.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-28 09:47:57
Temat: Re: Camembert z grilla
Użytkownik "Dorota Orzeszak" <s...@b...com.pl> napisał w wiadomości
news:bg2qmt$c7r$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "adal" <a...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:bg2pqs$sig$1@korweta.task.gda.pl...
> >
> > Użytkownik "Agata N." <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> > news:bg2j1j$pnn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Ot tak po prostu gomolke serka na ruszt ? czy na tacke ALU? Jak dlugo go
> > trzeba go zapiekac?
Właśnie tak po prostu - ja dałam na tackę, bo nie byłam pewna, czy się nie
rozpłynie. Nie rozpłynął się i był wspaniały.
>
> Ja zawsze owijam serek w aluminiowa filia i zdejmuje z rusztu jak juz
czuje
> ze jest miekki :)
No właśnie o to chodzi, żeby nie zawijać, bo wtedy skórka się przypieka...
Pozdrawiam, A.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-28 21:23:40
Temat: Re: Camembert z grilla> Ja zawsze owijam serek w aluminiowa filia i zdejmuje z rusztu jak juz
czuje
> ze jest miekki :)
>
> --
> Pozdrawiam
> Valentine
> http://valentine.wezyr.net.pl/
Ja niestety nie mam dostepu do grila, chlip, chlip, ale bardzo czesto pakuje
serek w alufolie i do piekarnika, boski jest, taki rozlewajacy sie.
Oczywiscie z borowkami :)
snbid
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-29 10:46:25
Temat: Re: Camembert z grilla
Użytkownik "sekutnica" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bg44aq$6tr$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Oczywiscie z borowkami :)
>
> snbid
z borowkami? :) ja toleruje jedynie z sosem czosnkowym wlasnej roboty, ale
sa rozne zwyczaje na swiecie.
beny76
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-29 12:24:23
Temat: Re: Camembert z grillaJa tez najczesciej jem camembert z borowkami (czerwonymi), pasuja tez dobrze
do miesa.
Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-29 19:13:42
Temat: Re: Camembert z grillaOn Tue, 29 Jul 2003 14:24:23 +0200, "Monika Biermann"
<m...@g...de> wrote:
>Ja tez najczesciej jem camembert z borowkami (czerwonymi), pasuja tez dobrze
>do miesa.
A zurawiny?
--
Pozdrawiam, Sabina
Polecam: http://www2.gazeta.pl/usenet/1,22781,705977.html
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |