Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Chleb - pierwsze koty za płoty

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Chleb - pierwsze koty za płoty

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 11


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2007-09-20 14:50:24

Temat: Re: Chleb - pierwsze koty za płoty
Od: "czeremcha" <c...@N...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

Jacek Popławski <j...@i...pl> napisał(a):

> Czyli żytnej daje się dużo mniej i wystarczy na dłużej? :)
> Pytam, bo żytnią póki co kupuję w sieci.

Zauważyłam i odpowiadam:

- żytniej daję dużo mniej. Kiedyś spróbowałam dać pół na pół z pszenną, ale
nie wyszło najlepiej. Im więcej mąki żytniej, tym bardziej wilgotny chleb po
upieczeniu - ale w taki nieprzyjemny sposób /lepki, nieapetyczny/.
Przynajmniej - z tego przepisu taki wychodzi.
- mąkę żytnią też kupuję w sieci - w sieci Tesco ;-)

Ania

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

pokrywki
eksperyment winny - "wino z kartonu"
Chleb - pierwsze koty za płoty
Sezon na warzywa
czyszczenie - stary ekspres

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »