Data: 2007-01-24 09:20:45
Temat: Re: Czego uzyc do budowy grilla ??
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Tadeusz Smal" <s...@s...pl> wrote in message
news:004101c73f97$3a8f4d30$0100a8c0@nju...
>
> ----- Original Message -----
> From: "Panslavista" <p...@w...pl>
> To: <p...@n...pl>
> Sent: Wednesday, January 24, 2007 1:47 AM
> Subject: Re: Czego uzyc do budowy grilla ??
>
>
>>> Marynaty robione w domu nasycają cały dom odorem octu.
> :)
> aczy nie jest to naturalne
> ze gdy
> robi sie zaprawy to pachnie zaprawami
> piecze ciasto to pachnie wypiekami
> itp
> :)
> dla mnie to nie tylko naturalne i mile
> w domu ktory budujemy
> kuchnia z aneksem jadalnym i pokojem dziennym to jedno pomieszczenie
> :)
> z pozdrowieniami i usmeichami
> smal
He..he, to zależy, ile tego się przerabia dla rodziny i jak duża jest
kuchnia.
Ja używam przy przetworach gary rzędu 35 litrów, ale to na już gotowe, a te
kosze, miski, a nawet kastry w których przynosi się (przywozi się RJS-em)
produkty z działki - wiadra odpadków na działkę do zakompostowania, pełna
wanna ogórków korniszonowych do kiszenia i octu, 400kg kapusty białej do
przerobu... Buraków już od lat nie przechowuję w naturze - sieję mniej, ale
wszystkie większe w słomkę, a mniejsze w całości do słoików. Część tej
produkcji trafia do moich dzieci do Londynu...
Byłbym zadowolony gdybym nie musiał tego nosić na piętro - mieszkam w
szkole. W tym roku będę przerabiał na działce - kupiłem dwa taborety gazowe,
które mozna zasilać dowolnym gazem...
Ach, gdybym mieszkał na swoim...
Pozdrówka.
|