Data: 2010-12-09 20:14:53
Temat: Re: Czy glutaminian sodu szkodzi?
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2010-12-09 18:30, Ikselka pisze:
> Dnia Thu, 09 Dec 2010 17:09:23 +0100, medea napisał(a):
>
>> W dniu 2010-12-09 16:06, Ikselka pisze:
>>> Dnia Thu, 09 Dec 2010 15:52:52 +0100, medea napisał(a):
>>>
>>>> W dniu 2010-12-09 14:03, Ikselka pisze:
>>>>> Dnia Thu, 09 Dec 2010 11:23:02 +0100, medea napisał(a):
>>>>>
>>>>>> To wyjaśnijcie wreszcie (Ty albo Witek), jakie jeszcze białko jest w tej
>>>>>> mące oprócz glutenu.
>>>>>
>>>>> W CHLEBIE.
>>>>> Nie chodzi o białko W MĄCE
>>>>
>>>> Chleb się robi z mąki przecież, a te białka w tajemniczych
>>>> okolicznościach chyba nie znikają po drodze?
>>>>
>>>> Ewa
>>>
>>> Możesz zacytować, z czego wnioskujesz owo "znikanie"? Bo może wreszcie
>>> dojdziemy do jakichś ustaleń.
>>
>> W takim razie na czym polega różnica między mąką a chlebem, biorąc pod
>> uwagę temat tej dyskusji?
>>
>
> Odpowiedź pytaniem na pytanie jest niegrzeczna.
Skoro twierdzisz, że w chlebie nie ma czegoś co jest w mące, z której
się go piecze, to wnioskuję, że coś się z tym czymś w tajemniczy sposób
dzieje. Pytam - co się dzieje z tym czymś?
Ewa
|