| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-08-05 18:19:17
Temat: Czym zastaapic Lyoner Wurst?Witam!
Chcialbym zrobić Wurst-Salat. Podobno MUSI być do tego użyty
tzw. Lyoner Wurst. Czy ktoś ma może pomysl czym to mozna zastąpić
u Nas w kraju?
--
Freedom is not free
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-08-05 18:43:06
Temat: Re: Czym zastaapic Lyoner Wurst?
Le vendredi 5 aoűt 2005 ŕ 20:19:17, dans <dd0air$o40$1@news.dialog.net.pl> vous
écriviez :
> Chcialbym zrobić Wurst-Salat. Podobno MUSI być do tego użyty
> tzw. Lyoner Wurst. Czy ktoś ma może pomysl czym to mozna zastąpić
> u Nas w kraju?
Jezeli u Was w kraju (jakim ? nie napisales) jest kielbasa z orzechami
pistacjowymi aromatyzowana (lekko) truflami, ta taka wez. Taka wlasnie
w Lyonie robia.
Ewcia
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-08-05 19:20:23
Temat: Re: Czym zastaapic Lyoner Wurst?In article <dd0air$o40$1@news.dialog.net.pl>,
Stalker <t...@i...pl> wrote:
> Witam!
>
> Chcialbym zrobić Wurst-Salat. Podobno MUSI być do tego użyty
> tzw. Lyoner Wurst. Czy ktoś ma może pomysl czym to mozna zastąpić
> u Nas w kraju?
<http://lexikon.freenet.de/Lyoner>
Władysław
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |