Data: 2002-11-18 17:23:39
Temat: Re: Dlaczego
Od: "Jerzy" <0...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> > Natomiast kwas askorbinowy zamknięty w puszkach jako konserwant jest
> Pewnego razu w piątek wieczorem (jak to bywa) zaczęła mnie łapać
> grypa. Apteki pozamykane dyżurna daleko a w domu ani jednej tabletki
> Witaminy C. Za to miałem ok 0.5kg kwasu askorbinowego cz.d.a.(jestem
> chemikiem). Wziąłem jedną łyżeczkę (nie ważyłem ile to jest - nie
> chciało mi się) - do poniedziałku po grypie pozostało tylko tyle że
> lekarz dał mi na odczepnego parę dni na rekonwalescencję.
Przeciwko pastylkom, też nic nie mam bo mi nie szkodzą.
Natomiast, nie wiem dlaczego kiedy zamkną go w puszkach to szkodzi.
;-)))
--
Pozdr. Jerzy Nowak
"Learn the rules. Then break some."
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|