| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-05-03 22:56:25
Temat: Haloumi - prośba o przepisySer jest reklamowany jako doskonały do smażenia, pieczenia i grillowania.
Jednak rzucony po prostu na ruszt topi się i przecieka na żar, a smażony lub
pieczony bez żadnych dodatków jest nieciekawy w smaku. Próbowałem dodawać
zioła prowansalskie. Wynik jednak daleki od satysfakcjonującego.
Jak można ciekawie przygotować taki serek???
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-05-04 09:30:23
Temat: Re: Haloumi - prośba o przepisyobsmażam na patelni w plastrze szynki
pycha
mozna zapiec warzywa typu ziemniaki papryka i co tam lubisz jakies kabaczek
itp. potem na koniec posypac serem i zapiec jeszcze raz tez dobrze smakuje
ula/w-wa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |