Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Hummus

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Hummus

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-09-07 17:06:42

Temat: Re: Hummus
Od: b...@d...com.pl (Herbatka) szukaj wiadomości tego autora


.
-----Original Message-----
From: Grzegorz GRYC <g...@v...filg.uj.edu.pl>
To: p...@n...pl <p...@n...pl>
Date: 7 września 2000 15:55
Subject: Re: Hummus


>Hej
>
>Dorota wrote:
>>
>> oki doki, serdecznie dziekuje jeszcze raz i po opuszczeniu murow pracy
>> wyruszam na poszukiwanie cieciorki.
>> :-))
>> na mysl o konsumpcji slinka cieknie...
>> :-)
>
>To jeszcze coś bardzo podobnego można zrobić z bakłażanów.
>Wkładasz bakłażana do baaardzo gorącego piekarnika na pół godziny.
>Trzeba nakłuć w paru miejscach, bo inaczej wybuchnie :)
>Serio.
>Potem wydłubujesz miąższ, zresztą skórka powinna sama odejść.
>Przepis dokładnie taki sam, jak na hommos, nawet (dys)proporcje takie
>same :)
>Po prostu zastępujesz ciecierzycę bakłażanem i już :)
>
>Zdrówkot
>GG
Oj tak i zareczam, ze to przepyszne jest :-)))))) jeno kuchnia jakby inna -
bo pasta z baklazana to zdecydowanie Grecja
Herbatka

--
Chcesz otrzymywac newsy poczta elektroniczna ? Sprawdz http://www.newsgate.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-09-08 08:36:45

Temat: Re: Hummus
Od: Grzegorz GRYC <g...@v...filg.uj.edu.pl> szukaj wiadomości tego autora

Hej

Herbatka wrote:
>
>

-=[Ciach]=-

> >To jeszcze coś bardzo podobnego można zrobić z bakłażanów.
> >Wkładasz bakłażana do baaardzo gorącego piekarnika na pół godziny.
> >Trzeba nakłuć w paru miejscach, bo inaczej wybuchnie :)
> >Serio.
> >Potem wydłubujesz miąższ, zresztą skórka powinna sama odejść.
> >Przepis dokładnie taki sam, jak na hommos, nawet (dys)proporcje takie
> >same :)
> >Po prostu zastępujesz ciecierzycę bakłażanem i już :)

-=[Ciach]=-

> Oj tak i zareczam, ze to przepyszne jest :-)))))) jeno kuchnia jakby inna -
> bo pasta z baklazana to zdecydowanie Grecja
Nie tylko :)
Bliski Wschód... Liban... :-)

Zdrówkot
GG

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

nie tylko pieprz i sol
Kulinarny serwis Izy - gdzie?
kuchenka mikrofalowa - jaka?
Sprzedam: Zestaw sztućców "Solingen"
Aby dobrze gotowac - trzeba miec na czym gotowac!!!!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »