Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.task.gda.pl!news.memax.krakow.pl!news.onet.pl!newsgate.o
net.pl!newsgate.pl
From: b...@d...com.pl (Herbatka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Hummus
Date: 7 Sep 2000 19:06:42 +0200
Organization: email<>news gateway
Lines: 36
Message-ID: <00a601c018ed$f2b77900$4fdf4cd5@tea>
NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 968346402 484 213.180.128.22 (7 Sep 2000 17:06:42 GMT)
X-Complaints-To: n...@n...pl
NNTP-Posting-Date: 7 Sep 2000 17:06:42 GMT
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:33531
Ukryj nagłówki
.
-----Original Message-----
From: Grzegorz GRYC <g...@v...filg.uj.edu.pl>
To: p...@n...pl <p...@n...pl>
Date: 7 września 2000 15:55
Subject: Re: Hummus
>Hej
>
>Dorota wrote:
>>
>> oki doki, serdecznie dziekuje jeszcze raz i po opuszczeniu murow pracy
>> wyruszam na poszukiwanie cieciorki.
>> :-))
>> na mysl o konsumpcji slinka cieknie...
>> :-)
>
>To jeszcze coś bardzo podobnego można zrobić z bakłażanów.
>Wkładasz bakłażana do baaardzo gorącego piekarnika na pół godziny.
>Trzeba nakłuć w paru miejscach, bo inaczej wybuchnie :)
>Serio.
>Potem wydłubujesz miąższ, zresztą skórka powinna sama odejść.
>Przepis dokładnie taki sam, jak na hommos, nawet (dys)proporcje takie
>same :)
>Po prostu zastępujesz ciecierzycę bakłażanem i już :)
>
>Zdrówkot
>GG
Oj tak i zareczam, ze to przepyszne jest :-)))))) jeno kuchnia jakby inna -
bo pasta z baklazana to zdecydowanie Grecja
Herbatka
--
Chcesz otrzymywac newsy poczta elektroniczna ? Sprawdz http://www.newsgate.pl
|