Data: 2000-09-08 08:36:45
Temat: Re: Hummus
Od: Grzegorz GRYC <g...@v...filg.uj.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Hej
Herbatka wrote:
>
>
-=[Ciach]=-
> >To jeszcze coś bardzo podobnego można zrobić z bakłażanów.
> >Wkładasz bakłażana do baaardzo gorącego piekarnika na pół godziny.
> >Trzeba nakłuć w paru miejscach, bo inaczej wybuchnie :)
> >Serio.
> >Potem wydłubujesz miąższ, zresztą skórka powinna sama odejść.
> >Przepis dokładnie taki sam, jak na hommos, nawet (dys)proporcje takie
> >same :)
> >Po prostu zastępujesz ciecierzycę bakłażanem i już :)
-=[Ciach]=-
> Oj tak i zareczam, ze to przepyszne jest :-)))))) jeno kuchnia jakby inna -
> bo pasta z baklazana to zdecydowanie Grecja
Nie tylko :)
Bliski Wschód... Liban... :-)
Zdrówkot
GG
|