Data: 2000-09-07 17:06:42
Temat: Re: Hummus
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
.
-----Original Message-----
From: Grzegorz GRYC <g...@v...filg.uj.edu.pl>
To: p...@n...pl <p...@n...pl>
Date: 7 września 2000 15:55
Subject: Re: Hummus
>Hej
>
>Dorota wrote:
>>
>> oki doki, serdecznie dziekuje jeszcze raz i po opuszczeniu murow pracy
>> wyruszam na poszukiwanie cieciorki.
>> :-))
>> na mysl o konsumpcji slinka cieknie...
>> :-)
>
>To jeszcze coś bardzo podobnego można zrobić z bakłażanów.
>Wkładasz bakłażana do baaardzo gorącego piekarnika na pół godziny.
>Trzeba nakłuć w paru miejscach, bo inaczej wybuchnie :)
>Serio.
>Potem wydłubujesz miąższ, zresztą skórka powinna sama odejść.
>Przepis dokładnie taki sam, jak na hommos, nawet (dys)proporcje takie
>same :)
>Po prostu zastępujesz ciecierzycę bakłażanem i już :)
>
>Zdrówkot
>GG
Oj tak i zareczam, ze to przepyszne jest :-)))))) jeno kuchnia jakby inna -
bo pasta z baklazana to zdecydowanie Grecja
Herbatka
--
Chcesz otrzymywac newsy poczta elektroniczna ? Sprawdz http://www.newsgate.pl
|