Data: 2016-06-07 15:23:08
Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 7 Jun 2016 06:42:17 -0500, Pszemol napisał(a):
> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
> news:jyubcgo86grf.icc6k01ynocf.dlg@40tude.net...
>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 16:30:00 -0500, Pszemol napisał(a):
>>
>>> Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>>>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):
>>>>
>>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
>>>>> news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
>>>>>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
>>>>>>
>>>>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
>>>>>>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
>>>>>>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
>>>>>>>>
>>>>>>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
>>>>>>>>
>>>>>>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
>>>>>>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem
>>>>>>>> jedynie
>>>>>>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
>>>>>>>
>>>>>>> :-))))
>>>>>>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
>>>>>>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
>>>>>>>
>>>>>>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
>>>>>>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
>>>>>>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane
>>>>>>> :-)))
>>>>>>>
>>>>>>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
>>>>>>
>>>>>> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
>>>>>> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
>>>>>> jest
>>>>>> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie,
>>>>>> wystarczy,
>>>>>> jak
>>>>>> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
>>>>>
>>>>> Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
>>>>> Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
>>>>> jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))
>>>>
>>>> Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.
>>>>
>>>
>>> Nie rozśmieszaj mnie bo pęknę tylko podaj jakieś wiarygodne źródła tych
>>> swoich bzdur o niestrawnym mleku UHT z powodu koagulacji białka... Albo
>>> przynajmniej powiedz z którego palca je wyssałaś.
>>
>> Nie mam zamiaru przekopywać neta tylko po to, aby Twoich
>> uchatym neuronom cokolwiek udowodnić.
>> Niech żreją uchate, skoro lubią.
>
> Nie masz zamiaru przekopywać neta zwykle wtedy,
> gdy go właśnie przekopałaś i nic nie mogłaś znaleźć...
> W innych przypadkach przytaczasz całe hektary Googla :-)
Przeceniasz się.
|