Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.internetia.pl!news.astercity.net!not-for-mail
From: "Sylwia Haliżak" <m...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.misc.dieta
Subject: Re: [MM] Start
Date: Sun, 20 Oct 2002 18:51:01 +0200
Organization: Aster City Net
Lines: 32
Message-ID: <aoumtm$ebi$1@foka.acn.pl>
References: <aou0bt$8ur$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 242-bem-2.acn.waw.pl
X-Trace: foka.acn.pl 1035132662 14706 62.121.81.242 (20 Oct 2002 16:51:02 GMT)
X-Complaints-To: a...@a...net
NNTP-Posting-Date: Sun, 20 Oct 2002 16:51:02 +0000 (UTC)
X-Tech-Contact: u...@a...net
X-Server-Info: http://www.astercity.net/news/
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2720.3000
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.dieta:10792
Ukryj nagłówki
"GOGO" <a...@i...nano.pl>
wrote in message news:aou0bt$8ur$1@news.tpi.pl...
> Strona o metodzie Montignac w końcu ruszyła. Nie jest może dosonała, ale
> początek już jest.
> Doradzcie co wedługo was dodać , zmienić. Czekam na wasze opinie, przepisy.
Strona super, na początku tego roku parę osób mnie namawiało,
żeby zrobić stronę o Montignacu, ale raz brak czasu, dwa HTML
u mnie słabiutki.
Ale mam parę drobnych uwag. Po pierwsze listę produktów
zakazanych na stronie opisującej zasadu metody rozszerzyłabym
przynajmniej o produkty w wysoko przetworzonej mąki.
Po drugie dodałabym linka tego artykułu o podstawowych zasadach
metody do tej listy na górze (tam gdzie jest Montignac,
indeks glikemiczny, itd). Można by to nazwać po prostu zasady.
I może przydałoby się coś takiego, jak link odsyłający do strony głównej.
Co do samych zasad, to może warto było by napisać wyraźniej, że
dozwolone są dwa typy posilków, a nie tylko, że nie łączymy
tłuszczów z węglowodanami. Zresztą ja bym te zasady może jeszcze
uzupełniła, tak żeby nawet dla osoby, która nie czytała książki wszystko
było jasne. Rany, mam nadzieję, że nie wyszłam na jakąś przemądrzalską,
ale od roku jestem tak goraca fanką Montignaca, że mogłbym o tej
metodzie kadzić każdemu i wszędzie ;-)
Pozdrawiam
Sylwia
|