Data: 2002-10-20 16:51:01
Temat: Re: [MM] Start
Od: "Sylwia Haliżak" <m...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"GOGO" <a...@i...nano.pl>
wrote in message news:aou0bt$8ur$1@news.tpi.pl...
> Strona o metodzie Montignac w końcu ruszyła. Nie jest może dosonała, ale
> początek już jest.
> Doradzcie co wedługo was dodać , zmienić. Czekam na wasze opinie, przepisy.
Strona super, na początku tego roku parę osób mnie namawiało,
żeby zrobić stronę o Montignacu, ale raz brak czasu, dwa HTML
u mnie słabiutki.
Ale mam parę drobnych uwag. Po pierwsze listę produktów
zakazanych na stronie opisującej zasadu metody rozszerzyłabym
przynajmniej o produkty w wysoko przetworzonej mąki.
Po drugie dodałabym linka tego artykułu o podstawowych zasadach
metody do tej listy na górze (tam gdzie jest Montignac,
indeks glikemiczny, itd). Można by to nazwać po prostu zasady.
I może przydałoby się coś takiego, jak link odsyłający do strony głównej.
Co do samych zasad, to może warto było by napisać wyraźniej, że
dozwolone są dwa typy posilków, a nie tylko, że nie łączymy
tłuszczów z węglowodanami. Zresztą ja bym te zasady może jeszcze
uzupełniła, tak żeby nawet dla osoby, która nie czytała książki wszystko
było jasne. Rany, mam nadzieję, że nie wyszłam na jakąś przemądrzalską,
ale od roku jestem tak goraca fanką Montignaca, że mogłbym o tej
metodzie kadzić każdemu i wszędzie ;-)
Pozdrawiam
Sylwia
|