Data: 2003-05-08 19:14:04
Temat: Re: MM a Spaghetti Napoli
Od: "Sylwia Haliżak" <s...@s...waw.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Majka" <m...@b...pl>
wrote in message news:b90a43$mje$1@news.onet.pl...
> czy ktos wie jaki IG moze miec sos do spaghetti Napoli (Knorr)? albo wogole
> czy mozna to jesc w I fazie?
Wiesz co, my unikaliśmy wszelkich rzeczy, które miały w składzie cukier, skrobie
ziemniaczaną czy kukurydzianą, a w takim gotowym sosie Knorra jest pełno tych
"cudownych" składników. Lepiej sobie kupić jakiś przecier pomidorowy, albo
pomidory w puszce, tylko zwrócić uwagę, żeby nie było cukru, doprawić
po swojemu i też będzie smacznie.
Pozdrawiam
Sylwia
|