« poprzedni wątek | następny wątek » |
21. Data: 2003-02-23 00:23:02
Temat: Re: MM - jak to jest z tym IG?> A co do mięsa, to zawiera niewiele węglowodanów, jest bardzo włókniste,
więc
> jego IG jest bliskie zeru.
Czytając to nasuwa mi się pytanie: Jak to jest z tym mięskiem ??? Montignac
przestrzega aby jeść mięso chude, unikać tłustego, unikać np. skóry w
kurczaku. Czy tu chodzi o to ,żeby unikać ze względu na to że tłuste mięso
powoduje tycie ( w jakiś sposób zwiększa IG potrawy), czy raczej chodzi mu
tylko i wyłącznie o to że zawierają dużo cholesterolu , który powoduje
szereg różnych chorób??
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
22. Data: 2003-02-24 12:15:20
Temat: Re: MM - jak to jest z tym IG?
Użytkownik "Justyna Kamińska" <j...@N...gazeta.pl> napisał w
wiadomości news:b35no7$7kf$1@inews.gazeta.pl...
> p...@p...onet.pl napisał(a):
>
> > ja chyba jestem jakis tłuk pancerny bo ja dalej nic a nic nie rozumiem
za
> bardzo się chyba do tych kalorii przywiązałam
> > --
a czego nie rozumiesz,zadaj konkretne pytanie,sprobujemy
odpowiedziec.Pozdrawaim Hafsa
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |