Data: 2003-01-16 12:44:22
Temat: Re: MM-makaron razowy
Od: Gosia Garkowska <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
in article b068al$9rs$...@n...tpi.pl, brimpke at b...@p...onet.pl wrote
on 16/1/03 13:26:
> Bardzo Was prosze o odpowiedz. Chyba ze nikt nie wie jak to jest z
> makaronem pszennym razowym :(
mozna zawsze sprawdzic w archiwum czy byc moze ktos juz o to nie pytal i czy
przypadkiem nie otrzymal odpowiedzi.
ja pytalam i potem nawet gdzies to przytaczalam.
generalnie: lepszy jest makaron z semoliny (semolina di grano duro albo
whole wheta demolina moze byc na opakowaniu napisane. z polskich makaronow
chyba Malma jest z semoliny) ugotowany al dente. ponoc spaghetti najlepsze.
i pamietaj, ze mieso i ser w polaczeniu z makaronem i ryzem odpada.
przynajmniej w 1 fazie.
a i potem tez lepiej nie.
pozdrowienia
--
*gosia*
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|