Data: 2003-01-16 13:00:51
Temat: Re: MM-makaron razowy
Od: "brimpke" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Gosia Garkowska" <i...@g...pl> napisal w wiadomosci
news:BA4C67B6.1D685%ithilhin@gazeta.pl...
> mozna zawsze sprawdzic w archiwum czy byc moze ktos juz o to nie pytal i
czy
> przypadkiem nie otrzymal odpowiedzi.
> ja pytalam i potem nawet gdzies to przytaczalam.
> generalnie: lepszy jest makaron z semoliny (semolina di grano duro albo
> whole wheta demolina moze byc na opakowaniu napisane. z polskich makaronow
> chyba Malma jest z semoliny) ugotowany al dente. ponoc spaghetti
najlepsze.
> i pamietaj, ze mieso i ser w polaczeniu z makaronem i ryzem odpada.
> przynajmniej w 1 fazie.
> a i potem tez lepiej nie.
>
> pozdrowienia
> --
> *gosia*
>
Z tym semolinowym to wiem ( staram sie kupowac wloskie ) i ze tylko warzywka
i rybka wchodza w gre z makaronem czy tez ryzem ( oczywiscie nie
oczyszczonym). Zreszta wszystko jest jasne jak czytam ale czasem jak juz mam
cos zrobic do jedzenia to czasem sie gubie. Tak jak z tym czy w musli (
robionym przeze mnie na bazie platkow owsianych NIE blyskawicznych) moga byc
orzechy....
Ech duzo jeszcze przede mna
Daga :)))
|