Data: 2003-02-12 13:02:59
Temat: Re: MM - serowa sprawa
Od: "misiczka" <m...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "misiczka" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:b2djur.3vvjkoj.1@misiczka.com...
>
> Ja mam na myśli cały czas fazę pierwszą. Może Ty Musta mi wytłumaczysz o
co
> chodzi z tym serem ?
Dlaczego biały ser (nie mówię w ogóle o posiłku węglowodanowym teraz) nie
może być tłusty, a camembert jest w porządku? Czy to chodzi o to, ze w serze
poddanemu procesowi fermentacji coś się dzieje z tą laktozą z mleka?
pozdrawiam cieplutko
misiczka (Wrocław)
--
Miłość przychodzi na palcach a wychodząc trzaska drzwiami
http://www.misiczka.com
|