« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2014-12-21 23:01:34
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardoW dniu .12.2014 o 22:50 XL <i...@g...pl> pisze:
(...)
>> Poza tym - pisałem _wyrażnie_ "zastanawiam się", oraz "każdy ma swoje
>> gusta",
>> więc taki agresywny atak na mnie wiele mówi o jakości grupy.
>> To chyba miejsce nie dla mnie!
>>
>> Trzeba być pozbawionym smaku osobnikiem zdolnym do spalenia wrzątku,
>> żeby
>> posolenie kogla mogla uważać za coś niespotykanego, czy nawet
>> błędnego...
>>
>> Pokolenie Fuck - Donaldsa...
>>
>> Żegnam grupę - ja tu się niczego nie nauczę, a frustratów staram się
>> unikać!
>> A już na pewno nie będę się dzielił swoimi doświadczeniami!
>>
>> EOT
>
> Wysnuwasz zupełnie błędne wnioski na powyższy temat, no i gdzież widzisz
> tę
> agresję w stosunku do Ciebie? - ale cóż, moze się namyslisz i zostaniesz
> jednak:-)
XL - no przecież nie Ty atakowałaś :)
Zamiast przekonywać ignorantów (owi specjaliści od solenia słodyczy), wolę
mniej sfrustrowane gremia.
--
Trefniś
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2014-12-21 23:09:23
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardoDnia Sun, 21 Dec 2014 23:01:34 +0100, Trefniś napisał(a):
> W dniu .12.2014 o 22:50 XL <i...@g...pl> pisze:
>
>
> (...)
>
>>> Poza tym - pisałem _wyrażnie_ "zastanawiam się", oraz "każdy ma swoje
>>> gusta",
>>> więc taki agresywny atak na mnie wiele mówi o jakości grupy.
>>> To chyba miejsce nie dla mnie!
>>>
>>> Trzeba być pozbawionym smaku osobnikiem zdolnym do spalenia wrzątku,
>>> żeby
>>> posolenie kogla mogla uważać za coś niespotykanego, czy nawet
>>> błędnego...
>>>
>>> Pokolenie Fuck - Donaldsa...
>>>
>>> Żegnam grupę - ja tu się niczego nie nauczę, a frustratów staram się
>>> unikać!
>>> A już na pewno nie będę się dzielił swoimi doświadczeniami!
>>>
>>> EOT
>>
>> Wysnuwasz zupełnie błędne wnioski na powyższy temat, no i gdzież widzisz
>> tę
>> agresję w stosunku do Ciebie? - ale cóż, moze się namyslisz i zostaniesz
>> jednak:-)
>
> XL - no przecież nie Ty atakowałaś :)
> Zamiast przekonywać ignorantów (owi specjaliści od solenia słodyczy), wolę
> mniej sfrustrowane gremia.
E tam, odpocznij, odpręż się - zbyt łatwo rezygnujesz z trudnej misji
oświecania :-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2014-12-21 23:10:15
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardoDnia Sun, 21 Dec 2014 22:51:47 +0100, Trefniś napisał(a):
> W dniu .12.2014 o 22:17 GalAnonim <s...@s...pl> pisze:
>
>
>> BTW - posól sobie kogel mogel i porównaj smak z żółtkiem na twardo.
>
> Jeszcze długa droga przed Tobą, skoro hołdujesz takim śmiesznym mitom.
> Niech Ci ktoś wytłumaczy, dlaczego soli się słodycze...
>
> Żegnam Was.
Zamiast nieznatemu gościowi wytłumaczyć, że nawet do ciasta i kremu na tort
dodaje się sól... Ty odchodzisz?
:-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
14. Data: 2014-12-21 23:19:05
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardoW dniu 21.12.2014 o 22:51, Trefniś pisze:
> W dniu .12.2014 o 22:17 GalAnonim <s...@s...pl> pisze:
>
>
>> BTW - posól sobie kogel mogel i porównaj smak z żółtkiem na twardo.
>
> Jeszcze długa droga przed Tobą, skoro hołdujesz takim śmiesznym mitom.
> Niech Ci ktoś wytłumaczy, dlaczego soli się słodycze...
>
> Żegnam Was.
>
Widzę, że nie potrafisz myśleć, więc muszę Ci wszystko jasno wyklarować:
nie posolić słodycze - zrób kogel mogel używając tylko soli i zero cukru
(bo że do słodkich rzeczy dodaje się szczyptę soli wiem od
kilkudziesięciu lat), ale skoro Ty debilnie porównujesz posłodzone
żółtko na twardo z koglem moglem to ja Ci każe porównać kogiel mogiel
TYLKO z solą do smaku żółtka na twardo. Ale Ciebie jakby ironia w dupę
kopnęła to i tak byś tego nie zauważył.
Ale co się przejmuję, obiecałeś że już Cię tu nie ma, bo nie dorastamy
Ci do pięt, więc .... Ci w .... żegnaj.
GA
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
15. Data: 2014-12-21 23:42:44
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardoW dniu .12.2014 o 23:19 GalAnonim <s...@s...pl> pisze:
> W dniu 21.12.2014 o 22:51, Trefniś pisze:
>> W dniu .12.2014 o 22:17 GalAnonim <s...@s...pl> pisze:
>>
>>
>>> BTW - posól sobie kogel mogel i porównaj smak z żółtkiem na twardo.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kogel-mogel
> nie posolić słodycze - zrób kogel mogel używając tylko soli i zero cukru
:O
GalAnonim sam nie wie, _co_ pisze i ma pretensje, że inni rozumieją to
_dokładnie_
--
Trefniś
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
16. Data: 2014-12-22 02:36:15
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardoW dniu 2014-12-21 23:42, Trefniś pisze:
>>>> BTW - posól sobie kogel mogel i porównaj smak z żółtkiem na twardo.
>
> http://pl.wikipedia.org/wiki/Kogel-mogel
>
>
>> nie posolić słodycze - zrób kogel mogel używając tylko soli i zero cukru
>
> :O
>
> GalAnonim sam nie wie, _co_ pisze i ma pretensje, że inni rozumieją to
> _dokładnie_
No właśnie Ty nie rozumiesz dokładnie i jeszcze się o to obrażasz.
--
Nie sztuka być wielkim kucharzem mając kasę i kuchnię wielką
jak studio TV. Sztuką jest tworzyć dzieła kucharskie na 4m. kw.,
bez spiżarni i z lodówką, w której zwykle spore luzy ;)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
17. Data: 2014-12-22 19:34:14
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardo
> No to zrób kruche ciasto na gotowanych żółtkach - to zrozumiesz, jaka jest
> RÓŻNICA na PLUS :-)
> http://kotlet.tv/kruche-ciasto-z-gotowany-zoltkiem/
Ja uważam, że na minus, a pszepis istnieje pewnie po to by żułtka się nie
zmarnowały, jak komuś zostaną.
--
(tekst bez: ó, ch, rz i -ii)
Ortografia to NAWYK, często nielogiczny, ktury ludzie ociężali umysłowo,
nażucają bezmyślnie następnym pokoleniom. http://ortografia.3-2-1.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
18. Data: 2014-12-22 21:10:35
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardoDnia Mon, 22 Dec 2014 19:34:14 +0100, Stokrotka napisał(a):
>> No to zrób kruche ciasto na gotowanych żółtkach - to zrozumiesz, jaka jest
>> RÓŻNICA na PLUS :-)
>> http://kotlet.tv/kruche-ciasto-z-gotowany-zoltkiem/
>
> Ja uważam, że na minus, a pszepis istnieje pewnie po to by żułtka się nie
> zmarnowały, jak komuś zostaną.
Nie znasz się - ot co. To ciasto jest WSPANIAŁE :-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
19. Data: 2014-12-22 21:38:18
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardoDnia 2014-12-22 02:36, obywatel Aicha uprzejmie donosi:
> W dniu 2014-12-21 23:42, Trefniś pisze:
>
>>>>> BTW - posól sobie kogel mogel i porównaj smak z żółtkiem na twardo.
>>
>> http://pl.wikipedia.org/wiki/Kogel-mogel
>>
>>
>>> nie posolić słodycze - zrób kogel mogel używając tylko soli i zero cukru
>>
>> :O
>>
>> GalAnonim sam nie wie, _co_ pisze i ma pretensje, że inni rozumieją to
>> _dokładnie_
>
> No właśnie Ty nie rozumiesz dokładnie i jeszcze się o to obrażasz.
Nastrój świąteczny na grupie już hula, że ho ho ho
Q
--
Kobieta została stworzona po to, by umilać życie mężczyźnie, a nie -
żeby cały dzień pracować, wieczorem zaś gotować mu mrożonki.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
20. Data: 2014-12-22 21:40:49
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardoDnia Mon, 22 Dec 2014 21:38:18 +0100, Qrczak napisał(a):
> Dnia 2014-12-22 02:36, obywatel Aicha uprzejmie donosi:
>> W dniu 2014-12-21 23:42, Trefniś pisze:
>>
>>>>>> BTW - posól sobie kogel mogel i porównaj smak z żółtkiem na twardo.
>>>
>>> http://pl.wikipedia.org/wiki/Kogel-mogel
>>>
>>>
>>>> nie posolić słodycze - zrób kogel mogel używając tylko soli i zero cukru
>>>
>>> :O
>>>
>>> GalAnonim sam nie wie, _co_ pisze i ma pretensje, że inni rozumieją to
>>> _dokładnie_
>>
>> No właśnie Ty nie rozumiesz dokładnie i jeszcze się o to obrażasz.
>
> Nastrój świąteczny na grupie już hula, że ho ho ho
>
Przedświąteczna nerwówka, noczochczesz. Przyszłas łagodzić może? :->
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |