« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-06-22 07:02:43
Temat: Nadziewane papryczki chiliWitam,
Ja znowu o kuchni meksykańskiej. Otóz jadałam w tym roku w knajpie
meksykańskiej w Szczyrku nadziewane białym serem papryczki chili. Ser
był puszysty i kwaśny. Czy ktoś wie gdzie znaleźć na nie przepis, a
może ktoś to robił?
Pozdrawiam,
Anna Ch.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-06-22 13:01:19
Temat: Re: Nadziewane papryczki chili"Anna Choma" <a...@w...pl> wrote in message news:d9b2en$efn$1@korweta.task.gda.pl...
> Ja znowu o kuchni meksykańskiej. Otóz jadałam w tym roku w knajpie meksykańskiej w
> Szczyrku nadziewane białym serem papryczki chili. Ser był puszysty i kwaśny. Czy
> ktoś wie gdzie znaleźć na nie przepis, a może ktoś to robił?
Chile relleno (con queso)
Nadziewac mozna ricotta z braku "queso fresco."
Przepisow w sieci zatrzesienie i to w wielu jezykach.
--
><Uklony><eM eL><
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-06-22 15:33:15
Temat: Re: Nadziewane papryczki chili
Użytkownik "Anna Choma" <a...@w...pl> napisał w wiadomości
news:d9b2en$efn$1@korweta.task.gda.pl...
> Witam,
>
> Ja znowu o kuchni meksykańskiej. Otóz jadałam w tym roku w knajpie
> meksykańskiej w Szczyrku nadziewane białym serem papryczki chili. Ser
> był puszysty i kwaśny. Czy ktoś wie gdzie znaleźć na nie przepis, a
> może ktoś to robił?
http://www.polskieradio.pl/trojka/kuchnia/default.as
p?id=5047
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |