Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Niebieski w kuchnie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Niebieski w kuchnie

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-02-13 17:04:11

Temat: Re: Niebieski w kuchnie
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>> tam było podane jak to pstrąga sprawić, żeby nabrał niebiańskich barw (w
>> szczegóły nie będę wchodził )
>> Własnie - jak to zrobić?
>>
>> pozdr
>>
>> Paweł eF
>> No to bez szczegółów;musisz sprawioną rybę sparzyć wrzącym octem.
>Powodzenia - Ziuty
>>
>

czy ja wiem...jakby tak zostawic luzem, w cieple na 2-3 dni,
kolor zmieni na pewno, ale nie recze czy to nie bedzie siny i
jakis taki...;P
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-02-14 10:16:29

Temat: Re: Niebieski w kuchnie OT
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk>
napisał w wiadomości
news:827l6u0irju6v3tbr6gobjm1pnpj0mfvsv@4ax.com...
>
> >> tam było podane jak to pstrąga sprawić, żeby nabrał
niebiańskich barw (w
> >> szczegóły nie będę wchodził )
> >> Własnie - jak to zrobić?
> >>
> >> pozdr
> >>
> >> Paweł eF
> >> No to bez szczegółów;musisz sprawioną rybę sparzyć wrzącym
octem.
> >Powodzenia - Ziuty
> >>
> >
>
> czy ja wiem...jakby tak zostawic luzem, w cieple na 2-3 dni,
> kolor zmieni na pewno, ale nie recze czy to nie bedzie siny i
> jakis taki...;P
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
>
Z całą pewnością będzie miał intensywny swoisty.... zapach
pozdr.Alex


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-14 13:24:09

Temat: Re: Niebieski w kuchnie OT
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>>
>> czy ja wiem...jakby tak zostawic luzem, w cieple na 2-3 dni,
>> kolor zmieni na pewno, ale nie recze czy to nie bedzie siny i
>> jakis taki...;P
>> Krysia
>> K.T. - starannie opakowana
>>
>Z ca?? pewno?ci? b?dzie mia? intensywny swoisty.... zapach
>pozdr.Alex
>
...rybki
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Następna chińszczyzna
nalewka
dorsz z chrzanem (P)
Re: Bigos
Co dzis gotujecie?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »