Data: 2009-10-02 11:46:11
Temat: Re: Odgrzewane parówki, czyli o wstręcie do ciepłego ...
Od: medea <e...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
Robakks pisze:
> Użytkownik "medea" napisał:
>> Robakks pisze:
>
>>> Dokładnie.
>>> Miłośnik czekolady może swoje umiejętności rozróżnienia czekolady
>>> prawdziwej od wyrobów czekoladopodobnych przekazać innym
>>> miłośnikom czekolady, by nie mylili tych produktów.
>
>> Czyli jednak! Jest w posiadaniu tej tajemnej wiedzy, która pozwala mu
>> odróżniać czekoladę od nie-czekolady!
>
> haha ha
> Dla fałszywych miłośników czekolady ta wiedza jest faktycznie tajemna,
> dla prawdziwych jest oczywista i banalna. :-)
Hola hola! Nie miłośnik fałszywy, jeno czekolada!
> Zgadnij Ewo, kto tę powyższą mądrość zauważył?
>
>> Edward Robak z Nowej Huty?
>
> Zgadłaś. :-)
Manipulant!
Ewa
|