Data: 2009-10-02 11:40:28
Temat: Re: Odgrzewane parówki, czyli o wstręcie do ciepłego ...
Od: "Robakks" <R...@i...eu>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "medea" napisał:
> Robakks pisze:
>> Dokładnie.
>> Miłośnik czekolady może swoje umiejętności rozróżnienia czekolady
>> prawdziwej od wyrobów czekoladopodobnych przekazać innym
>> miłośnikom czekolady, by nie mylili tych produktów.
> Czyli jednak! Jest w posiadaniu tej tajemnej wiedzy, która pozwala mu
> odróżniać czekoladę od nie-czekolady!
haha ha
Dla fałszywych miłośników czekolady ta wiedza jest faktycznie tajemna,
dla prawdziwych jest oczywista i banalna. :-)
Zgadnij Ewo, kto tę powyższą mądrość zauważył?
> Edward Robak z Nowej Huty?
Zgadłaś. :-)
> Sic!
>
> Ewa
Bingo!
Robakks
*°"˝'´¨˘`˙.^:;~>¤<×÷-.,˛¸
|